20 χρόνια ενοχής. Γκαρσόνα επέστρεψε κλεμμένα λεφτά απο τύψεις !


20 ολόκληρα χρόνια έπρεπε να περάσουν ώστε μια γυναίκα από τις Ηνωμένες Πολιτείες να επιστρέψει σε κλειστό φάκελο τα χρήματα τα οποία είχε καταχραστεί την δεκαετία του 90, κατά την εργασία της στο El Charro, το πιο παλιό Μεξικάνικο εστιατόριο της Αριζόνα.

Η πρωταγωνίστρια της εν λόγω ιστορίας που αποτελεί πραγματικό γεγονός, δεν άντεξε από τις τύψεις της και το βάρος που είχε στη συνείδησή της την οδήγησε να επιστρέψει στην οικογένεια των ιδιοκτητών του μαγαζιού τα κλεμμένα λεφτά.

Στο γράμμα που άφησε στους ιδιοκτήτες μαζί με τα χρήματα έγραψε: «Για κάποιο ηλίθιο λόγο το έκανα. Δεν είχα κλέψει τίποτα μέχρι τότε. Μεγάλωσα στην εκκλησία. Ήμουν πολύ κακή σερβιτόρα και με διώξατε πολύ γρήγορα. Πέρασαν πάνω από 20 χρόνια, αλλά ακόμα κουβαλάω το βάρος. Σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που έκλεψα από εσάς. Ελπίζω να δεχτείτε τη συγγνώμη μου και τα λεφτά που σας επιστρέφω με μεγάλη καθυστέρηση».

Η γυναίκα που ήταν φοιτήτρια όταν εργαζόταν στο El Charro, δεν έκοβε αποδείξεις και δεν ενημέρωνε για τις παραγγελίες μιας βάρδιας με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων.

Ηθικό δίδαγμα: Πριν αποφασίσεις να κάνεις οτιδήποτε θα πληγώσει τον άλλο, να σκέφτεσαι πάντα τις συνέπειες των πράξεών σου.

Παρακάτω ακολουθεί σχετικό βίντεο από την ιστορία της "ένοχης" σερβιτόρας !



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές