ΣΟΚ ! "Έφυγε" η Ρίκα Βαγιάνη στα 56 της...


ΣΟΚ προκάλεσε στον δημοσιογραφικό αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο η ξαφνική είδηση για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, έχοντας χτυπηθεί από καρκίνο στον πνεύμονα. Διακριτική όπως πάντα αντιμετώπισε το πρόβλημά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μόνη συντροφιά το στενό οικογενειακό της περιβάλλον. Μάλιστα, είχε δεχθεί λίγες επισκέψεις στο νοσοκομείο.

Λίγα λόγια για τη πορεία της Ρίκας Βαγιάνη ...

Η Ρίκα Βαγιάνη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, εργάστηκε ως ηθοποιός στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Το ποραγματικό της όνομα ήταν Μαρίκα Ζούλα. Κόρη του δημοσιογράφου Οδυσσέα Ζούλα και της Βαρβάρας Δράκου. Το όνομά της προέκυψε από τα αρχικά του ονόματος της μητέρας της Βαρβάρας και του δεύτερου γάμου της με τον αθλητικογράφο Γιάννη Διακογιάννη, που ως πατριός της τη μεγάλωσε σαν κόρη του.

Από το 1979 άρχισε να εργάζεται ως ηθοποιός. Παράλληλα, άρχισε και τη δημοσιογραφία σε περιοδικά και εφημερίδες, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Παράλληλα, είχε εκδώσει δύο βιβλία για παιδικές ηλικίες.

Ήταν παντρεμένη και απέκτησε έναν γιο.

Το proagelos.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της δημοσιογράφου η οποία έφυγε τόσο απρόσμενα... :(



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές