"Έφυγε" η όμορφη Μεγαρίτισσα δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά


Είναι λυπηρό να ξέρεις πως μια νεαρή ψυχή χάνεται και είναι ακόμα πιο λυπηρό να ξέρεις πως αυτή η νεαρή ψυχή ήταν συνάδελφος δημοσιογράφος και έφυγε εν έτει 2018 ...απο διάτριση στομάχου ρε γαμώτο!

Διάτριση στομάχου σε ένα κορίτσι 30 ετών το οποίο προφανώς για να φεύγει από μια τέτοια αιτία είχε επιφορτιστεί πολλών ευθυνών στον χώρο της. Το εργασιακό άγχος σίγουρα μπορεί να προκαλέσει στον άνθρωπο δυνατό πόνο στο στομάχι, ωστόσο γιατροί δεν είμαστε, οικασίες κάνουμε και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω για την αιτία θανάτου της όμορφης Μεγαρίτισσας δημοσιογράφου και παρουσιάστριας.


Την είδηση για τον θάνατο της Νατάσας Βαρελά, έφερε στο φως ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης - οικογενειακός φίλος της άτυχης παρουσιάστριας - με ανάρτησή του στο facebook.:

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ…

Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη για πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…».

Το proagelos.gr εκφράζει τη λύπη του για τον χαμό της νεαρής συναδέλφου... :(


أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές