Απίστευτο "δέσιμο μεταξύ κουταβιού και ανάπηρου αγοριού. (Βίντεο)


Όλοι έχουν παραδεχτεί πως η επαφή με τα ζώα είναι το καλύτερο καταπραϋντικό ή ακόμα και θεραπευτικό μέσο για τα άτομα με αναπηρία. Αυτο συμβαίνει και στην περίπτωση του Hugh, ενός μικρού αγοριού με γενετική νευροαναπτυξιακή διαταραχή.

Αυτο το απίστευτο "δέσιμο" έγινε viral όταν η μητέρα του Hugh ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τον δεσμό ανάμεσα στο νεαρό γιό της και το κουτάβι του.



Η Emma Murphy, από το Μπέρμιγχαμ , αγόρασε ένα 12 εβδομάδων Springer Spaniel, τον Barney, για τον γιο ο οποίος πάσχει από μια σπάνια γενετική νευροαναπτυξιακή διαταραχή.

Το βίντεο του μικρού αγοριού με το κουτάβι συγκέντρωσε στο facebook σε ελάχιστο διάστημα 6.400 Likes, 1.800 κοινοποιήσεις και 194.000 προβολές.

Το βίντεο δείχνει τον προστατευτικό Barney να βρίσκεται στην αγκαλιά του Hugh και να κάνει "high five" με τον ανάπηρο πιτσιρικά.

“Ο μικρός μου γιος είναι τόσο ενθουσιασμένος με το σκυλί μας.”, αναφέρει η μητέρα του Hugh σε ανάρτησή της στο facebook και συνέχισε...“Μπορεί να τρέχει πάνω κάτω, να μασάει παπούτσια και να τρώει τα παιχνίδια του Hugh αλλά είναι αξιολάτρευτος.”

Μια απίστευτη φιλία λοιπόν ανάμεσα σε ένα παιδί και ένα σκύλο είανι γεγονός. Πλήθος κόσμου σχολίασε θετικά την ανάρτηση της μητέρας του Hugh και ανέφερε πως τα σκυλιά ράτσας Springer Spaniel είναι ιδιαίτερα γλυκά, στοργικά και συμπονετικά.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά...


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές