Glen Jacobs a.k.a. Kane , από παλαιστής ...δήμαρχος !


Ο Kane, o κατά κόσμον Glen Jacobs, ηθοποιός και WWE superstar, έγινε δήμαρχος στο Knox County του Tennesse. 

Από καιρό γνωρίζαμε το ενδιαφέρον του να δηλώσει υποψηφιότητα για δήμαρχος μέχρι που σήμερα έγινε γνωστό πως ο Ρεπουμπλικάνος Glen Jacobs κέρδισε την δημαρχεία του Knox County με 31.739 ψήφους έναντι της δημοκρατικής υποψήφιας Linda Haney με 16.611 ψήφους.

Την είδηση για τον νέο "mayor Kane" μετέδοσε το δίκτυο WBIR του Knoxville. Ο Glen Jacobs βέβαια απείχε μόλις 23 ψήφων από τον έτερο Ρεπουμπλικανό υποψήφιο , τον 51χρονο Brad Anders.

Όπως ήταν απολύτως λογικό, η διοίκηση του WWE συνεχάρη τον "Kane" για τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της περιοχής. O Glen Jacobs είναι ο δεύτερος WWE superstar που εξελέγη δήμαρχος καθώς στο παρελθόν ο Jesse Ventura κέρδισε τη δημαρχεία του Brooklyn Park της Μιννεσότα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι φίλοι και οπαδοί του Kane τον είδαν τελευταία φορά στο WWE Extreme Rules καθώς από εδώ και στο εξής ο Glen Jacobs θα επικεντρωθεί στα νεα του δημαρχειακά καθήκοντα. Λέτε ο Big Red Machine πέρα από αυτό το gimmick να βγάλει και άλλο χαρακτήρα στο WWE και πέρα από corporate Kane να εμφανιστεί και ως Mayor Kane ;;;

Εμείς τι άλλο να πούμε, συγχαρητήρια και μόνο συγχαρητήρια !!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές