Εθνική Υπερηφάνεια: Η ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ WTA !


Και να που ο Ελληνικός αθλητισμός μας γεμίζει για ακόμη μια φορά Εθνική Υπερηφάνεια καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα της θα αγωνιστεί σε τελικό του WTA η Μαρία Σάκκαρη. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σηκώνει στα ύψη το άθλημα του τέννις στη χώρα μας καθώς  χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή στον ημιτελικό με την Ντανιέλ Κόλινς για το “Silicon Valley Classic”, προκειμένου να πάρει τη νίκη και το «εισιτήριο» για τον τελικό του Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

Η Σάκκαρη ανέβασε την απόδοση και τη ψυχολογία της και πανηγύρισε τη νίκη μετά από έναν αγώνα που κράτησε σχεδόν 2 ώρες και 15 λεπτά. Στον τελικό η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου, η οποία νίκησε στον ημιτελικό την Ελίζ Μέρτενς από το Βέλγιο. 

Η πορεία της Σάκκαρη στο τουρνουά “Silicon Valley Classic” ήταν εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς πως άφησε έξω από την διεκδίκηση του τουρνουα τη Venus Williams. 

H Ελληνίδα τεννίστρια, εξασφαλίζει μια θέση στις πρώτες 40 της παγκόσμιας κατάταξης και στο “Top 35” της WTA.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές