WTF ? O "Δυτικός Νείλος" έγινε ...πατέρας !


Τις επικές γκάφες που έχουμε δει και ακούσει τόσα χρόνια στα Ελληνικά Μ.Μ.Ε. δεν τις ξεχνάμε (Ακόμα να... "ζεσταθεί το κωλαράκι μας" - Μάρω Λεονάρδου, Mega) !

Και μετά τις "παπαριές του κυρίου Μητσοτάκη" από το στόμα της ΣΥΡΙΖαίας βουλευτή Αυλωνίτου, στο τρίτο κανάλι της ΣΥΡΙΖ-ΕΡΤ έγραψαν στο "super" που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης πως ούτε λίγο -ούτε πολύ ο "Δυτικός Νείλος" ...έγινε πατέρας !

Τέτοια γκάφα ούτε η Μιζεράκη από το Power Of Love ! Στην ΕΡΤ 3 της ψυχαγωγίας και του πολιτισμού λοιπόν, αποφάσισαν να περάσουν στην οθόνη μας την φάσα που βλέπετε στο screenshot που αλιεύσαμε από το Dailymedia.gr .

Το γεγονός δεν μπορούμε να το αποδόσουμε ωστόσο διαφορετικά, παρά ως ένα τρολλάρισμα από πλευράς κρατικής τηλεόρασης προς το τηλεοπτικό κοινό. Κάποιοι βέβαια θα σπεύσουν να το χαρακτηρίσουν ως ατυχές περιστατικό αλλά τέτοια μαργαριτάρια δεν τα συναντάμε τακτικά σε δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση.

Τι άλλο να πούμε; Με εσάς εκεί στην ΣΥΡΙΖ-ΕΡΤ σίγουρα θα ξεχάσουμε τα Ελληνικά που ξέραμε !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές