ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ... Γεωργίου & Τράγκας ξανά στο γυαλί!


Γιώργος Γεωργίου , Γιώργος Τράγκας. Τους ακούτε στα fm αλλά είχαμε πολύ καιρό να τους ξαναδούμε στις οθόνες μας (...ειδικά ο "φαφούτης" μας έλειψε πολύ!).

Και να λοιπόν που επήλθε η επέλαση των Γιώργηδων στο γυαλί! Ο Γιώργος Τράγκας επέστρεψε "χωρίς αναισθητικό" καθώς η εκπομπή του πλέον φέρει το όνομά του και όχι τον κλασσικό τίτλο που όλοι ξέραμε (το "Χωρίς αναισθητικό" δηλαδή). Το νέο τηλεοπτικό μετερίζι που το βρίσκουμε; Το New TV (βλ. screenshot).

Κι αν το Νεο Κάναλι του Κηφισού φιλοξενεί πλέον τον Γιώργο Τράγκα, στα ίδια γνώριμα λιμέρια επιστρέφει ο Γιώργος Γεωργίου καθώς μέσα από τη συχνότητα του Kontra, τα στούντιο της Δήμητρος στον Ταύρο "ράγισαν" και πλήθος τηλεθεατών συγκινήθηκαν με την επιστροφή του "Καφενείου τον Φιλάθλων" στον αέρα, την Κυριακή το βράδυ.


Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως Γεωργίου χωρίς γκομενάκι στο πλάϊ του για τα μηνύματα των τηλεθεατών αλλά και για το απαραίτητο οφθαλμόλουτρο, δεν γίνεται!

Η όμορφη Έλενα (αγνώστων λοιπών στοιχείων και εικόνας από το διαδίκτυο δυστυχώς...) θα τον συντροφεύει κάθε Κυριακή μεσάνυχτα.

Καλή τηλεοπτική σαιζόν για όλους εσάς τους εθισμένους με τον "Θείο Γιώργο" και με τον αγαπημένο "φαφούτη" της Ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας. Έχουν να δουν τα μάτια μας και να ακούσουν τα αυτιά μας τα μύρια όσα πάλι...


أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές