ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ - Εκτός OPEN o Μένιος!


Παραφράζοντας το γνωσατό γνωμικό θα λέγαμε πως ..."Τα αποκαλυπτικά πολλοί εμίσησαν , τις αποκαλύψεις όμως ...ουδείς!" ...και η σημερινή ανακοίνωση του Open ήταν πραγματική αποκάλυψη !

Κόβονται τα αποκαλυπτικά από το κανάλι της Παιανίας και ο Μένιος Φουρθιώτης μένει εκτός Open και φυσικά χωρίς εκπομπή!

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Open αναφέρει :

«Οριστική Διακοπή Συνεργασίας OPEN με τον κ. Μαίανδρο Φουρθιώτη. 

Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μαίανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του.»!

Ο κατά πολλούς σιχα-Μένιος έχασε τα ασαφαλιστικά μέτρα και πλέον το μοναδικό μετερίζι από το οποίο θα μπορεί να ακούγεται η φωνή του είναι ο Party FM 104 στον οποίο είναι ιδιοκτήτης. Βέβαια, μπορεί ένα διαφορετικό πάρτυ να έχει ξεκινήσει στο twitter με σχόλια στο hashtag #sixamenios για το γεγονός πως ο Μένιος (της καρδίας μας :p ) δεν θα βρίσκεται πλέον στις οθόνες μας αλλά διόλου απίθανο να τον ξαναδούμε στο "Νεο Epsilon" ιδιοκτησίας Βρυώνη...

Nobody knows, κι εμείς ένα υποθετικό σενάριο δώσαμε. Δεν μένει παρά να δούμε την επόμενη κίνηση του κύριου Μαίανδρου Φουρθιώτη!

(ΣΧΟΛΙΟ PROAGELOS.GR: Καλά ρε φίλε από Μαίαδρος το έκανες κι εσύ Μένιος; Τα θες και τα παθαίνεις μάλλον. Ποιός αλλάζει ένα τόσο όμορφο και Ελληνοπρεπές όνομα για να γίνει γνωστός στο γυαλί με το ποιό κοινό όνομα γαϊδάρου; ...μα Μένιος ρε φίλε;!;! )


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές