Ανοίγουν οι οίκοι ανοχής στη μετά-καραντίνας εποχή με αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Θα γίνουν... Πο¥τ@ν@ όλα!


Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, όπου νόμοι και κανόνες υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται στη πλειοψηφία τους, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εδώ και χρόνια λένε..."ένα μπ#&r*€|0 είμαστε!"

Και ίσως έχουν δίκιο, καθώς τελικά αποδεικνύεται με τα χρόνια πως σε αυτή τη χώρα πρέπει να ισχύσει ένας νόμος ο οποίος θα ενεργοποιήσει όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι είτε καταπατώνται είτε αγνοούνται παραδειγματικά.

Στην αυγή της 15ης Ιουνίου 2020, αυστηροί είναι οι κανόνες που προκείται να τεθούν σε ισχύη με το άνοιγμα των οίκων ανοχής στην εποχή του κορωνοϊού. Ψάξαμε καλά το διαδίκτυο και βρήκαμε λοιπόν με ποιό τρόπο από εδώ και πέρα η γνωστή "μπ0#*%€|0τσαρκα" θα έχει επιτυχημένη κατάληξη στα "σκοτεινά δωμάτια του έρωτα". Μεταξύ μας... αν εφαρμοστούν αυτοί οι κανονισμοί σφυρίξτε μας κλέφτικα!

Παρακάτω παραθέτουμε και παράλληλα σχολιάζουμε εντός παρενθέσεως τα μέτρα που θα παρθούν ...λέμε τώρα!:

Κανόνας 1: Οι εργαζόμενοι (προχώ ο εμπνευστής του μέτρου δεν οριοθετεί φύλο στο "εργατικό δυναμικό"!) πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη. Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία) (εδώ γελάνε...).

Κανόνας 2: Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες. (Τα παράθυρα των δωματίων πρέπει να είναι κι αυτά ανοιχτα;)

Κανόνας 3: Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη. (Λίγος ή πολύς ο χρόνος παραμονής εντός οίκου ανοχής, το αφήνουμε στη δική σας κρίση...)

Κανόνας 4: Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες. (Τα πάρτυ με τα ούζα... κομμμένα!)

Κανόνας 5: Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή (Ήρθε ο καιρός να ανακαλύψουμε τον άνθρωπο που το μόριό του ξεπερνά το 1μιση μέτρο!). Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.('Ενας πήχυς απόσταση; Καλά είναι. Ναι καλά καταλάβατε, αντιβράχιο είναι ο πήχυς του χεριού!)

Κανόνας 6: Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων. (Ασχολίαστο...)

Κανόνας 7: Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.(...κοπελιά ήρθα να παίξουμε τον γιατρό φάση! Πολύ kinky ο εμπνευστής του εν λόγω κανονισμού!)

Κανόνας 8: Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Oλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.(Που φτάσαμε σαν χώρα...;;;)

Κανόνας 9: Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή. (Επιτέλους, γιατί δεν κρατάω ψιλά πάνω μου! χαχαχαχ . Του POS το κάγκελο θα γίνει! Τι ζούμε Θεέ μου!)

Συμπέρασμα μετά από όλους αυτούς τους κανόνες; Η επιτροπή "εμπειρογνωμόνων" του Υπουργείου Υγείας που ευθύνεται για την σύνταξη των παραπάνω, απαρτίζεται σίγουρα από ..."μερακλήδες"! Εσείς τι λέτε;


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές