Σταύρος Βαρθαλίτης - Ο νικητής του MasterChef 4 !


Και να λοιπόν που έχουμε και επισήμως νικήτή στον τέταρτο κύκλο του MasterChef. Το όνομα αυτού, Σταύρος Βαρθαλίτης!

Το στύλ του ιδιαίτερο, αν κρίνει κανείς το τρόπο εμφάνισής του, αλλά το μυαλό του βουτηγμένο στις κατσαρόλες, τα τηγάνια και τις μαγειρικές πρακτικές. Κάποιος θα τον περνούσε εύκολα για "κάγκουρα" αλλά κατά πως φαίνεται, ο τρόπος που μαγειρεύει άγγιξε την δεύτερη μέρα του τελικού του MasterChef το απόλυτο 30 με αποτέλεσμα να βγεί νικητής.

Όσο κράξιμο κι αν δέχτηκε λοιπόν ο Σταύρος Βαρθαλίτης από τον Σωτήτη Κοντιζά στις αρχές του μαγειρικού show, ήταν αρκετό για τον νέο MasterChef της Ελλάδας, να διατηρήσει το χιούμορ του και μέρα με τη μέρα να αποδεικνύει πως άξιζε να βγεί νικητής.


Τα αποτελέσματα:

Την πρώτη μέρα του τελικού, το ζητούμενο ήταν η δημιουργία δυο πιάτων. Ένα που θα άγγιζε το απόλυτο 10 σε βαθμολογία κι άλλο ένα ως signature dish. 

Σταύρος Βαρθαλίτης και ...Σταυρής Γεωργίου ακομπλεξάριστοι, δούλεψαν να βγάλουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και οι τρεις κριτές έδωσαν 21στα30 στον Κύπριο φιναλίστ και 24στα30 στον Λιοσιώτη ..."έρωτα-αλήτη", Σταύρο Βαρθαλίτη (!!!).

Η δεύτερη μέρα έφερε νικητήριο αποτέλεσμα με τον Βαρθαλίτη να πιάνει το απόλυτο 30αρι και από τους 3 κριτές, Κοντιζά-Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο, κόντρα στους 22 πόντους του Σταυρή Ιωάννου.

54 βαθμοί στο σύνολο για τον Σταύρο Βαρθαλίτη, χρηματικό έπαθλο και μια καριέρα να ανοίγεται μπροστά του.

Στην εκπομπή του Star "Στη φωλιά των Κου-Κου", ο ίδιος αποκάλυψε πως θα μοιραστεί με τον Σταυρή Γεωργίου το μισό χρηματικό ποσό, πράγμα που μένει να γίνει πράξη.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές