Η ομάδα του Happy Day για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.


Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των συναδέλφων του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, Το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφουν τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί με τρίωρη διάρκεια εκπομπής.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει ακάθεκτη στο τιμόνι του Happy Day και μαζί της διαμορφώνεται ένα team το οποίο φιλοδοξουν στον Alpha, να κρατήσει την εκπομπή δυνατά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού στην πρωινή ζώνη.

Πίσω από τις κάμερες, η Μαίρη Παλιαλέξη. Ο Δήμος Βερύκιος σταθερός στον σχολιασμό, με τον δικό του μοναδικό τρόπο και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ρο πανελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα πλαισιώνουν Δημήτρης Παπανώτας, Κώστας Φραγκολιάς και Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ο Δημήτρης Παπανώτας επιστρέφει σε γνώριμα "λιμέρια". Ο Κώστας Φραγκολιάς παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι του Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου παίζει στα δάχτυλα το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Παράλληλα και εκτός απροόπτου, ο Χάρης Χριστόπουλος παραμένει στην εκπομπή. Δυο με τρεις φορές την εβδομάδα θα εμφανίζεται στην εκπομπή με τη στήλη του savoir vivre και σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στο GNTM. Hollywood news θα μαθαίνουμε από τον Γιώργο Σατσίδη.

Στην εκπομπή, θέματα για τη μητέρα και το παιδί θα παρουσιάζει η όμορφη Όλγα Λαφαζάνη και φέτος θα υπάρχει καθημερινή στήλη μαγειρικής.

Βοηθός αρχισυντάκτη θα είναι ο Μιχάλης Πλεμμένος και μαζί του η Βιβή Μπουγιούκα. Αναμένεται η απόφαση της Μαρίας Αντωνά για τα link της εκπομπής.

Αυτά προς το παρόν για το Happy Day και περισσότερα με την έναρξη της εκπομπής μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές