Αναθέσεις έργων χιλιάδων ευρώ από την ΕΡΤ για νέα logos και sms


ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ

Σύμφωνα με αξιόπιστα ρεπορτάζ που διαβάσαμε από το typologies.gr, η ΕΡΤ μπήκε στη διαδικασία να αναθέσει έργα σε ιδιωτικές εταιρείες σχετικά με τον επανασχεδιασμό των λογοτύπων του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα αλλά και για τα νέα νούμερα επικοινωνίας του κοινού με την ΕΡΤ μέσω sms.

Μόνο για τα νέα logos της ΕΡΤ η εταιρεία Design Park αναλαμβάνει το έργο με συνολικό κόστος  52.500 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Αντιστοίχως, για τα νεα νούμερα sms για την ΕΡΤ, η Cytech ΕΠΕ θα παρέχει τις υπηρεσίες της για δυο χρόνια με το ποσό των 36.000 ευρώ.

Η ΕΡΤ θα έχει κέρδος από την ανάθεση στη Cytech για την υπηρεσία sms. Η ανάδοχος εταιρεία θα προσφέρει στην ΕΡΤ το 54% των εσόδων από τα εισερχόμενα μηνύματα.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως με συνολικό προϋπολογισμό 118.6620 ευρώ, δημοσιεύθηκε διαγωνισμός για την υπηρεσία της καταγραφής των διαφημιστικών μηνυμάτων που προβάλλονται από όλα τα μέσα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές