Έρχεται "On Time" η lifestyle ενημέρωσή σας! ...στις 20/7 στα περίπτερα


Μια νέα εκδοτική προσπάθεια έρχεται να παρουσιάσει "τα νέα στην ώρα τους" σύμφωνα με το motto της. Η ON time έρχεται τη Δευτέρα 20 Ιουλίου και φιλοδοξεί να ταράξει τα νερά, δίνοντας μια νέα διάσταση στον όρο «lifestyle». 

Η εφημερίδα επιθυμεί να εκφράσει τον παλμό της νέας, μετα-κορωνοϊού εποχής και να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων αναγνωστών ως εφημερίδα για κάθε σπίτι που θα δώσει τροφή για συζήτηση στην παρέα. 

Πιπεράτη, Αποκαλυπτική, Ανεξάρτητη, Γοητευτική, Ενημερωμένη, η νέα εφημερίδα έρχεται πάνω στην ώρα για να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της έντυπης ημερήσιας  ενημέρωσης  της πατρίδας μας στα πρότυπα των κλασικών tabloid, που παρά την κυριαρχία του διαδικτύου και τις ειδικές συνθήκες των καιρών, εξακολουθούν να έχουν εκατομμύρια αναγνώστες και να παραμένουν κυκλοφοριακά κορυφαίες σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ON TIME...

Στο «τιμόνι» της θα βρίσκεται η έμπειρη δημοσιογράφος Έλσα Συμεωνίδου, μέχρι πρότινος διευθύντρια της ημερήσιας εφημερίδας «Star press» και του ιστορικού «Λοιπόν» κατά την τελευταία δεκαετία.
Μαζί της, βασικοί συνεργάτες της των τελευταίων χρόνων, οι οποίοι την ακολούθησαν για να στηρίξουν το νέο εκδοτικό εγχείρημα με την εμπειρία και την αυταπόδεικτη επαγγελματική τους επάρκεια.
Την ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα της “ON time” απαρτίζουν ονόματα όπως: Σάσα Σταμάτη, Σπυριδούλα Τριάντου, Σίσσυ Μενεγάτου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, Δήμητρα Αμπελά, Ειρήνη Δημητρίου, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Μιχάλης Πρέκας, Κατερίνα Γλύμπη (άστρα).
Αρχισυντάκτης είναι ο πολύπειρος Χρήστος Τρεμούλης και σύμβουλος έκδοσης ο Αντώνης Πρέκας. Στο συντονισμό του ρεπορτάζ η Κλαίρη Τζωρτζάκη και στην επιμέλεια ύλης ο Θοδωρής Δεληγιάννης.
Αφανείς "ήρωες" για τον σχεδιασμό της εφημερίδας είναι η art director Ειρήνη Ματέρη και ο Γιώργος Ζωγράφος.
«Καφέ δεν αλλάζεις, άλλαξε εφημερίδα…» σύμφωνα με το πρωτότυπο διαφημιστικό teaser της ON time.  Από Δευτέρα  20 Ιουλίου και κάθε μέρα στο εξής, "στα μανταλάκια" των περιπτέρων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές