"Τα αετόπουλα, άνοιξαν τα φτερά τους" για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο!


"Πρώτη προπόνηση σήμερα στα Σπάτα για την ομάδα Κ13 της ΑΕΚ που θα πάρει μέρος στο τουρνουά Attica της επόμενης σεζόν.

Στο τμήμα των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2008 και το 2009, προπονητής είναι ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος και συνεργάτες του οι Βασίλης Αποστόλου, Γιώργος Κιούπης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Θανάσης Ζαββός (γυμναστής).
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι οι Αντωνόπουλος, Γιγκλάς, Δελαπόρτας, Καλτσής, Καππάτος, Κουρουνιώτης, Κούτρης, Λέκα, Μούρτζινος, Μπαθρέλος, Νοροτσέα, Σαρρής, Σεψάς, Φλιάτουρας, Γκέγκα, Ευγένιος, Θεοδώρου, Κελεμένης, Λαυρεντάκης, Μαρίνος, Μιχαηλίδης, Μωυσιάδης, Σαλτοριάδης, Σιούτης, Τακεσιάν, Φραντζεσκάκης.
Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Κώστας Τσάνας καλωσόρισε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ ο γιατρός Ανδρέας Αναμορλίδης έδωσε οδηγίες στα παιδιά για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθείται στις προπονήσεις.
Την επόμενη Δευτέρα 24 Αυγούστου θα αρχίσει η προετοιμασία και του ηλικιακά μικρότερου τμήματος της Ακαδημίας που είναι η ομάδα Κ11 (παιδιά γεννημένα 2010-2011)."

Αυτή είναι η ανακοίνωση που δημοσίευσε μέσω του προφίλ της στο Facebook η ποδοσφαιρική ακαδημία της Α.Ε.Κ.



Το PROAGELOS.GR | Infotainment Online εύχεται στα "αετόπουλα" να πετάξουν ψηλά αγγίζοντας την επιτυχία και αυτή τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές