Η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1


 Η Μιμή Ντενίση μπαίνει ανάμεσα στον Θοδωρή Βαμβακάρη και στον Τάκη Γιαννούτσο, στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, στις 23:00.

Εν αναμονή της επανέναρξης των παραστάσεων του θεατρικού της έργου «Κι από Σμύρνη, Σαλονίκη», η πολυπράγμων ηθοποιός, συγγραφέας και θεατρική επιχειρηματίας επιστρέφει στο πλατό όπου έκανε κάποια από τα πρώτα βήματά της στην τηλεόραση, στη σειρά «Ο συμβολαιογράφος». Εκεί γνώρισε τον πρώτο σύζυγό της, Γιάννη Φέρτη, και θυμάται πως εκείνος προέβλεπε ότι μια μέρα «θα καταντήσεις σταρ»…


Μιλάει για τα μελλοντικά της σχέδια, μεταξύ των οποίων κι ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την αρπαγή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, για την αγάπη της στην Ιστορία, που ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια, για τον πατέρα της, που ήταν ο καλύτερος θεατής της στο θέατρο.



Ακόμη, αναφέρεται στους πιο αγαπημένους ρόλους της πολύχρονης καριέρας της, στις φιλίες, στους άντρες, στους γάμους αλλά και στις τραγωδίες της προσωπικής ζωής της, όπου, όπως λέει, δεν υπήρξε τυχερή, σε όσα τη γεμίζουν σήμερα, μια περίοδο που δεν υπάρχει σχέση στη ζωή της, αλλά και στη στενή σχέση της με την 20χρονη κόρη της και στις συμβουλές που της δίνει.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές