To proagelos.gr καλεί τους αναγνώστες του αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να δώσει τις καταγγελίες του στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να στείλετε με e-mail την καταγγελία σας στο proagelos@gmail.com γράφοντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας καθώς και ένα e-mail επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και στη συνέχεια να αναρτήσουμε την καταγγελία που κάνατε.
SUBSCRIBE-LIKE-SHARE-COMMENT

Digital Life

Είχα παρκάρει μια χαρά κι εγώ που λέτε, την ψυχούλα μου εδώ και μερικούς μήνες στο pit stop και σαν κάτι να με κράταγε και να μην είχα όρεξη όχι μόνο να γράψω 5 αράδες αλλά γενικότερα ούτε η ψυχή μου, ούτε το κορμί μου ήταν πρόθυμο να μπει στην διαδικασία να κινητοποιηθεί για άλλο σκοπό πέρα από την εργασία μου.

Οι ατελείωτες ώρες μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο έχουν περιοριστεί. Θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι 8ωρο μπροστά στον υπολογιστή της δουλειάς μου και ενώ πασπατεύει το CRM , να θέλει μετά την επιστροφή στο σπίτι να ψαχουλέψει και το προσωπικό του μαραφέτι για blogging, facebook, chat ή youtubing.

Απ΄τον Σεπτέμβρη του '12 και δώθε ... απραξία ! Η χρήση του υπολογιστή του γραφείου μου καθίσταται αναγκαία και απαραιτήτως ...απαραίτητη σε τέτοιο σημείο που ο υπολογιστής στο σπίτι μου να στέκεται ακίνητος και να με κοιτά, με τα σκονισμένα πλήκτρα του να περιμένουν πότε θα τα αγγίξει επιτέλους το χέρι μου για να ξαναζωντανέψει.

Παρόλα αυτά παρατηρώ πως τελικά ζω στην κυριολεξία μια digital life αφού ότι και να κάνω δέχεται αρχικά ψηφιακή επεξεργασία μέχρι να πραγματοποιηθεί.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα :

- Ραντεβού για καφέ με πρόσωπο ενδιαφέροντος : Αφού πρώτα τα κανονίσουμε όλα μέσω gtalk και μικροπαρεξηγηθούμε 50 φορές (αφού η επικοινωνία μέσω chat είναι δυσκολότερη απ΄την πραγματική), τελικά βρεθήκαμε για 1μιση ώρα μετά από 2 ολόκληρα χρόνια !!! Μεγάλη πετυχεσά !!!

- O fake IT manager : Αναπαραστώ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των άρρωστων συμπολιτών μου, τον IT Manager και προσπαθώ να διορθώσω την τεράστια βλάβη που έπαθε το pc της πνευμονολόγου του ΕΟΠΥΥ και δεν μπορεί να μπεί στο e-συνταγογράφηση. Τελικά η χρήση ενός καινούριου καλωδίου ethernet  ήταν η λύση στο πρόβλημα που προέκυψε κι αν δεν το είχα λύσει κι αυτό θα ψοφάγαμε όλοι χωρίς φάρμακα εκεί μέσα στο ιατρείο.

- Ο απολογισμός : Ως υπεύθυνος στο Γραφείο Τύπου του Συλλόγου Κατοίκων της περιοχής που ζω, αραδιάζω καινοτόμες ιδέες σε σημείο αηδίας ! Μια από αυτές, η συγγραφή βιβλίου με τον απολογισμό της διετούς θητείας του Συλλόγου. Το pc στο Γραφείο Τύπου έχει πάρει φωτιά από την υπέρμετρη χρήση τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Αποτέλεσμα : Η πρώτη συγγραφική μου απόπειρα ... θα γίνει βιβλίο σε λίγες μέρες !

... και φανταστείτε τώρα, δεν είχα το κουράγιο να κάτσω να γράψω 5 αράδες στο προσωπικό μου blog (όπως προανέφερα) αλλά το καβουρδιστήρι για άλλα κι άλλα όπου το βρω του βγάζω τα ματάκια !

Anyway, πρέπει να μάθω επιτέλους και να καταλάβω πως η ζωή δεν είναι μόνο ο ίδιος ο υπολογιστής ... αλλά και τα περιφερειακά του !

Εγώ θα παραμείνω στο "χάσιμο" μέχρι και την επόμενη ανάρτηση !
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...

Νεότερη Παλαιότερη
Παγκόσμιος χάρτης διασποράς COVID-19