To proagelos.gr καλεί τους αναγνώστες του αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να δώσει τις καταγγελίες του στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να στείλετε με e-mail την καταγγελία σας στο proagelos@gmail.com γράφοντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας καθώς και ένα e-mail επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και στη συνέχεια να αναρτήσουμε την καταγγελία που κάνατε.

Η κρίση γεννά ευκαιρίες ...

Και να που φτάσαμε να διανύουμε τις τελευταίες στιγμές του 2013 την στιγμή αυτή που γράφονται αυτές οι αράδες που διαβάζετε.

Σε αυτό το τελευταίο editorial για το '13 λοιπόν, δεν θα μπω στη διαδικασία να αναπτύξω τις καλές και τις δυσσάρεστες στιγμές που βίωσα ούτε θα σχολιάσω τα όσα παρανοϊκά συμβαίνουν γύρω μας !

Το 2013 έχει μέσα του το 13 που είναι ο κατ'εξοχιν γρουσούζικος αριθμός - για όσους είναι προληπτικοί. Πολλές φορές γίνομαι κι εγώ προληπτικός και το γεγονός πως το 2013 φεύγει αφήνοντας με χωρίς δουλειά μετά από 7 χρόνια καριέρας στον περιοδικό τύπο, με κάνει να θέλω αυτή η χρονιά να φύγει και να μη ξαναγυρίσει !

Είναι η οικονομική κρίση που επιβάλλει - υποτίθεται - στις εταιρίες, να κάνουν εκκαθάριση προσωπικού για να ελαφρυνθούν οικονομικά. Έτσι και στην περίπτωση της εταιρίας που δούλευα. Είχα γράψει και σε προηγούμενα editorial πόσο εκνευριστικό είναι να σε θεωρούν αντιπαραγωγικό, ιδιαίτερα όταν σου φορτώνουν ευθύνες. Δημιουργούσαν ανα διαστήματα τεχνητές κρίσεις για να δούν τις αντοχές μου μέχρι που το τελευταίο στημένο σκηνικό καυγά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι !

Τουλάχιστον λυτρώθηκα γιατί δεν μπορώ να εργάζομαι σε συνθήκες καταπίεσης και "κατέργου". Η αποζημίωση κομπλέ -και με το παραπάνω για να μου χρυσώσουν το χάπι- αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή η καχυποψία τους απίστευτη ! Μη τους κλέψω τη database που με τόσο κόπο δημιούργησα 7 χρόνια και πάω στον ανταγωνιστή ! Άλλη όρεξη δεν είχα ! Απ΄τον ηλίθιο ... στον πανηλίθιο !

Πάντα ήμουν της νοοτροπίας πως οι καλοί δεν χάνονται και δόξα σοι ο Θεός, σε όποια δουλειά κι αν βρέθηκα, βρέθηκα τρέχωντας και ψάχνωντας. Κανένας δεν με πήρε απ΄το χεράκι να μου πεί "πήγαινε εκεί να δουλέψεις".

Η κρίση γεννά ευκαιρίες, αρκεί να τις ψάξεις να τις βρείς και να τις εκμεταλλευτείς ! Βρέθηκα για τις Χριστουγεννιάτικες μέρες στο Διδυμότειχο. Άλλοι ρυθμοί ζωής εκεί ! Αν μου έλεγαν ωστόσο πως υπάρχει θέση εργασίας εκεί, θα εγκατέλειπα την Αθήνα με τη μία !!!

Όλο το ζήτημα είναι - αν είσαι κι εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές στην ίδια μοίρα με εμένα - να μην σε πάρει από κάτω η κατάσταση. Αυτοκτόνησαν 4000 κόσμος, Ε, δεν θα γίνεις ο 4001 της λίστας !

Αντε να φύγει το γ@μημ€νο για ΄13 να ησυχάσουμε και να ανασυγκροτηθούμε ! Κι από τη νέα χρονιά πάμε για τα σπουδαία ! Και by the way ... έρχεται ανακαίνηση και στο proagelos.gr

Stay tuned και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!


ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...

Νεότερη Παλαιότερη
Παγκόσμιος χάρτης διασποράς COVID-19