Οι γευσιγνώστες ...

Όταν ανέβηκε στο διαδίκτυο το πέσιμο που κάνανε κάποια "καλόπαιδα" στο στούντιο του "ΗΠΕΙΡΟΣ TV1" και μάλιστα την ώρα που εξέπεμπε ζωντανά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, αποδείχθηκε πόσο καλοί γευσιγνώστες μπορούν να αποδειχθούν όλοι αυτοί που στα πλαίσια προάσπισης όλων αυτών που έχουν ριμάξει την χώρα μας (λαθρομετανάστες κλπ), υπέβαλαν σε ανελέητο γιαουρτοπόλεμο τον δημοσιογράφο του σταθμού Παναγιώτη Μπούρχα, που εκείνη την ώρα το μόνο καθήκον που είχε, ήταν απλά να ενημερώσει τους τηλεθεατές του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο εργάζεται.

Ίσως είναι πρωτόγνωρη η εικόνα της ρίξης γιαουρτιού "κατά ριπάς" σε παρουσιαστή ζωντανής εκπομπής στη χώρα μας, αλλά έχει παρατραβήξει πολύ το αστείο με τις επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων γενικά κι αόριστα.

Όπως και νά 'χει το πράγμα, στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε την λεόντια ψυχραιμία που έδειξε ο δημοσιογράφος του "ΗΠΕΙΡΟΣ TV1" ... και πάλι φθηνά την γλύτωσε ! Άλλοι δέχονται από χημικά μέχρι σφαίρες !

Τον λόγο της επίθεσης τον αναφέρει στο βίντεο ο παρουσιαστής πάντως ξεκάθαρα. Κι όπως λέει κι αυτός ... τα συμπεράσματα δικά σας !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές