Γνωρίστε την TSIMA MEDIAΚαλώς ήλθατε στον κόσμο της TSIMA MEDIA. Στον κόσμο του infotainment. Με την επωνυμία TSIMA MEDIA οριοθετείται ένα εγχείρημα βασισμένο στην ιδέα του δημοσιογράφου Γιώργου Τσιματσίδη να συγκεντρωθούν κάτω από την ίδια στέγη (clustering), 3 ιστοσελίδες, 1 κανάλι σε δυο ενεργές streaming πλατφόρμες και ένα newsroom προσαρμοσμένο σε σελίδα του Facebook.

Πιο αναλυτικά, ως personal business brand του δημοσιογράφου Γιώργου Τσιματσίδη, η TSIMA MEDIA φιλοξενεί προς το παρόν τις ιστοσελίδες το www.proagelos.gr , το www.tsimatsidis.gr , το THE HELLENIC NEWSBOX (www.thenewsbox.gr - coming soon...). Επίσης το διαδικτυακό κανάλι TSIMA CHANNEL μπορείτε να το βρείτε on demand στο Youtube και με live streaming  στο Twitch. Τέλος, μέσω Facebook δραστηριοποιείται το APN - Aspropyrgos Press Newsroom.

Με το βλέμμα στο μέλλον, σχεδιάζεται η παροχή πλήθους άλλων υπηρεσιών όπως για παράδειγμα η δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων, η παροχή υπηρεσιών γραφείου τύπου, η εταιρική σας επικοινωνία καθώς επίσης και άλλες υπηρεσίες όπως η δημιουργία και διαχείριση των δικών σας blogs και η παραγωγή των δικών σας διαφημιστικών ραδιοφωνικών spot.

Για περισσότερες λεπτομέρειες φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail : proagelos@gmail.com , αφήνοντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο σας.


full-width


Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές