ΑΕΚ - Εθνική Αστέγων ... Ανάμεικτα συναισθήματα για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι !


Ως γνήσιοι φίλαθλοι και όχι φανατισμένοι οπαδοί, είχαμε τη χαρά να βρεθούμε την Τρίτη στις 29/12/2015 στον αγώνα ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ κόντρα στην Εθνική μας ομάδα Αστέγων.

Όπως έγινε γνωστό από τα Μ.Μ.Ε., η Εθνική Αστέγων ξεπέρασε και την Εθνική του 2004 καθώς αν ο Ζαγοράκης και η παρέα του πήραν το Euro, o Ζαρίφης, ο Ταφίλης και τα υπόλοιπα παιδιά που απαρτίζουν την Εθνική Αστέγων κατέκτησαν το μουντιάλ που διόργανώθηκε μεταξύ αντίστοίχων ομάδων.

Βέβαια, άλλο το επίπεδο των επαγγελματιών και άλλο το επίπεδο των αστέγων που λίγο-πολύ παίζουν για το κεφάκι τους ! Ωστόσο, όταν ακούει κανείς πως η ΑΕΚ παίζει κόντρα σε μια ομάδα που κατέκτησε μουντιάλ ... άλλα περιμένει να δεί και ο φίλαθλος !

Στο αγωνιστικό κομμάτι λοιπόν τα 6 γκολ της ΑΕΚ ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα αλλά παρόλα αυτά ήταν πολλά ! Οι κιτρινόμαυροι έπρεπε να αφήσουν χώρο στους παίχτες της Εθνικής Αστέγων πράγμα που δεν το έκαναν. Ο κόσμος φώναζε στις κερκίδες να αφήσει ο Βούρας τις αποκρούσεις για να μπει - για το γαμώτο - ένα γκολ από την Εθνική και να γίνει λίγο ...τζόγος ! Να υπάρχει θέαμα και από τις δυο πλευρές και όχι μονόπλευρα από την ΑΕΚ. Οι Άστεγοι έχασαν 3 μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρουν παρόλα αυτά και το πέναλτυ που κέρδισαν ήταν πραγματικό πέναλτυ και όχι σαν αυτά που κερδίζουν οι ...ερυθρόλευκοι !

Δείτε  στο βίντεο που ακολουθεί αφιέρωμα για τον αγώνα, τα γκολ και τις φάσεις :


Σε μια μέρα εργάσιμη για πολλούς, άνοιξαν μόνο 4 θύρες για τον κόσμο ο οποίος δεν ήταν και πολύς στις κερκίδες. Με τη λογική πως πρόκειται για φιλανθρωπικό παιχνίδι, οι διοργανωτές έπρεπε να βρούν τρόπο να προβάλουν καλύτερα (κατά τη γνώμη μας) το γεγονός ώστε και περισσότερος κόσμος να έρθει στις κερκίδες (οι περισσότεροι συσσωρεύτηκαν στην Θυρα 9) και γιατί όχι, να υπήρχε και ένα συμβολικό εισητήριο 1 ευρώ για να ενισχυθεί και η προσπάθεια της Εθνικής Αστέγων.

Ως προς το θέμα ενίσχυση τώρα, εδώ υπήρξε ένα μικρό φάουλ (για να μιλήσουμε και με ποδοσφαιρικούς όρους) από πλευράς διοργανωτών. Τα μεγάφωνα παρότρυναν τον κόσμο να γνωρίσει το έργο των πωλητών του περιοδικού Σχεδία, οι οποίοι έπρεπε να κόβουν βόλτες στις θύρες για να αγοράσει ο κόσμος τα τεύχη τους. Δυστυχώς, στη Θύρα 11 που βρεθήκαμε εμείς, 90 λεπτά δεν ήρθε όχι ένας - ούτε μισός πωλητής !!! Λυπηρό ...

Ακόμα πιο λυπηρό, και για  "κοκκινη κάρτα" το κακό ηχητικό show που προσέφεραν οι φίλοι της original οι οποίοι αντί να ενισχύσουν με χαρούμενα συνθήματα την ΑΕΚ σε ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα, έβριζαν μανάδες Ολυμπιακών, ξέχεζαν τον Κοντονή και δήλωναν αντίθετοι με την κάρτα φιλάθλου ...

Συγχαρητήρια κύριε Καραμέρο, χάσατε τον έλεγχο της κατάστασης !

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές