ΖΜΑΚ : ΤΙ ΝΕΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ;



Ο λατρεμένος Πέτρος Πολυχρονίδης, ο αθλητικογράφος με το πηγαίο χιούμορ και την έφεση στο ...ξύλο (αστιευόμαστε, στο wrestling για να είμαστε ακριβείς) μπορεί να σταμάτησε την λειτουργία του lordoftherings.gr για χάρη του Τροχού της Τύχης, όμως η αγάπη του για την επαγγελματική πάλη πέρα από leader της GWC (Greek Wrestling Community), δηλαδή την Ελληνική Κοινότητα φίλων Wrestling, τον οδήγησε στο νέο του εγχείρημα που ακούει στο όνομα ZMAK !

O ίδιος, με ανακοίνωσή του που θα βρείτε με ένα σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ αναφέρει : 

Καλώς ήρθατε στο ΖΜΑΚ!

...το 100% ελληνικό show κατς (pro-wrestling). 

Στα 40's ήταν ο Τζιμ Λόντος. Στα 50's ο Μεγαρίτης, στα 60's o Σπύρος Αρίων και ο Ασημάκης. Στα 70's o Καμπαφλής και ο Μπουράνης, στα 80's o Τρομάρας και ο Γκουλιώβας, στα 90's o Πεφάνης και ο Σουγκλάκος και μετά... Σιγή!

Είκοσι χρόνια μετά το τέλος της παρουσίας των αγώνων pro-wrestling (κατς) στην Ελλάδα, η ποπ-κουλτούρα των rings επαναδραστηριοποιείται. Οχι για όλους. Για αυτούς που αγαπούν την αδικημένη αυτή τέχνη.

Το 2016, το ΖΜΑΚ, θα κάνει πρεμιέρα στον χώρο, με περισσότερους απο 20 performers (θα προστεθούν σταδιακά) και θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση του Έλληνα με το αγαπητό σε εκατοντάδες φίλους, θέαμα. Πρόκειται για ένα ανιδιοτελές show σεναριακής πάλης, με σκοπό την ψυχαγωγία του θεατή.

To ZMAK θα περιλαμβάνει ιντερνετικά επεισόδια μικρού μήκους και δωρεάν live events ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σαν ιδρυτής του ΖΜΑΚ, καλωσορίζω θερμά την προσπάθεια της ομάδας R-Evolution, που αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες performers και προπονητές. Το ΖΜΑΚ γίνεται επίσημος συνεργάτης τους και αντλεί παλαιστές και σεναριακούς χαρακτήρες, 100% μέσα από το συγκεκριμενο περιβάλλον.

Εν έτος 2016... είναι περιττό να υπενθυμίσουμε πως οι συμμετέχοντες στα shows αυτά, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και είναι πως επικίνδυνο για τη σωματική σας ακεραιότητα να δοκιμάσετε κάτι ανάλογο.

Αν ορέγεστε να γίνετε performers, απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα εκπαίδευσης.


Πέτρος Πολυχρονίδης


... Πετράν, εμείς οι Θρακιώτες δεν μασάμε ! Προχωράμε ! Καλή επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα !
proagelos.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές