Ν. Τόσκας: Οι Χρυσαυγίτες φταίνε για τα επισόδεια στο Χαϊδάρι !


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας βγήκε στους "Αταίριαστους" του ΣΚΑΪ και δήλωσε με απίστευτη άνεση πως τα Χρυσαυγίτικα στοιχεία που δρούν στην περιοχή του Χαϊδαρίου φταίνε για τα επεισόδια που συνέβησαν και έμεινε κλειστή η Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου από το ύψος της Αφαίας Χαϊδαρίου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Είναι απίστευτο το θράσσος του ανδρός για την ευκολία στον τρόπο που εκφράζεται, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Δήμος Χαϊδαρίου είναι περιοχή με Δήμαρχο που πρόσκειται στο Κ.Κ.Ε. και πολίτες που στην πλειοψηφία τους είναι Αριστεροί ...και όχι "αριστερούληδες" και απεχθάνονται οτιδήποτε θυμίζει ακροδεξιά δράση.

Να υπενθυμίσουμε στον κο. Τόσκα και σε όλους εσάς τους αναγνώστες μας πως στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, η Χρυσή Αυγή έχει γραφείο στο ύψος της αερογέφυρας του Ασπρόπυργου, σε απόσταση δηλαδή που απέχει αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο των ταραχών στο Χαϊδάρι.

Το πόσο εύκολα μπορεί ο κάθε Συριζαίος να ρίχνει ευθύνες σε "ακροδεξιά στοιχεία" είναι απερίγραπτο λοιπόν... Με την ίδια λογική η αντίθεση άποψη θέλει τους παρακρατικούς "μπαχαλάκηδες" με τις κουκούλες και τα κράνη να σπέρνουν συγκαλυπτόμενοι τον πανικό και το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μεταξύ αυτών και των ΜΑΤ να είναι το ποιό εύκολο πράγμα.

Μπορείτε να φανταστείτε αγρότη με την κατσούνα στα χέρια και με στρατιωτική παραλλαγή και κράνος στο κεφάλι; Βλέπετε και τη φωτογραφία παραπάνω. Αν λοιπόν αυτός είναι αγρότης, τότε εμείς είμαστε σατανιστές τρομολάγνοι ! 

Ο ίδιος ο κος Τόσκας είπε λοιπόν πως όλοι αυτοί είναι ακροδεξιοί και Χρυσαυγίτες... Εμείς το πάμε λοιπόν ένα βήμα παραπάνω... Ποιός μας λέει εμάς πως στη φωτογραφία που βλέπετε, το γιγαντοπανό δεν το έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι του υπουργείου; Που τα βρήκαν τα λεφτά οι αγρότες να φτιάξουν γιγαντοπανό και να στήσουν στον δρόμο μικροφωνική εγκατάσταση; 

...και το ενδυματολογικό του πράγματος; Φουλ παραλλαγή, σακίδια, κράνη, άντε και μια μαγκούρα στα χέρια για "ξεκάρφωμα" ! Τιμημένη αγροτιά με τα κράνη στο κεφάλι ! Γίνεται, τις υποκρισίας το κάγκελο ! Μήπως οι αγρότες είναι και κτηνοτρόφοι; ...μήπως είναι κυνηγοί και φορούν παραλλαγή;

Για συνέλθετε εσείς όλοι που έχετε τις καρέκλες ! Ο κόσμος καίγεται ! Έξω βρέχει κι εσείς νομίζετε πως σας φτύνουν...

Ωρε που πάααμε (που έλεγε και ο αείμνηστος Αυλωνίτης) !!!



Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές