Όταν η πολιτική συναντά το "clopyright" ή έχουμε πρόβλημα πολιτικού προσανατολισμού ή κακού marketing !


Πως μπορούν οι όροι "αντιμνημονιακός", "πατριώτης" και "ευρωσκεπτικιστής" να συμπίπτουν μεταξύ τους; Μα φυσικά μέσα από τον νέο κομματικό αχταρμά που δημιούργησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο οποίος έχει το όνομα "Εθνική Ενότητα" !

Εθνική Ενότητα; Στην Ελλάδα συνηθίζουμε τα κόμματα τα να λέμε με συντμίσεις τύπου Κ.Κ.Ε., Ν.Δ., ΑΝ.ΕΛ., ΔΗΜ.ΑΡ. ...και πάει λέγοντας; Πως θα μπορούσε λοιπόν ο έμπειρος marketeer Γιώργος Καρατζαφέρης να ονοματίσει ένα κομματικό σχηματισμό ώστε να θυμίζει τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό του; Εθνική Ενότητα , δηλαδή Ε.Ε. !

Τώρα βέβαια πόση Εθνική Ενότητα μπορεί να προσδώσει ένα κόμμα που μέσα του έχει losers από τη Νέα Δημοκρατία και άλλα "φιντανάκια", θα το δείξει η νεκροψία όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης !

Πάντως όσο "έξυπνο" κι αν φαίνεται το λογοπαίγνιο με την Εθνική Ενότητα και το Ε.Ε. άλλο τόσο fail αποδεικνύεται η επιλογή λογοτύπου για το κόμμα καθώς οι δάφνες και η δάδα έχουν σκοπό να μπερδέψουν ανεπιτυχώς τους κομματικούς φίλους του δάφνινου μαιάνδρου.

Κύριε Καρατζαφέρη, όση ομοιότητα κι αν έχουν τα λογότυπα Χρυσής Αυγής και Εθνικής Ενότητας, οι ψηφοφόροι δεν έιναι πλεόν τα χάπατα που όλοι οι πολιτικοί νομίζουν. Ειδικά δε οι συνειδητοποιημένοι ψηφοφόροι ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν ...

Κι ο νοών...νοείτω !
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές