Τι κοινό έχει η Ελλάδα με τη Σαμόα; Μια μανία ... τη Wrestlemania 32 !


Όταν οι σημερινοί 30άρηδες προσπαθούσαν να κάνουν στο προαύλιο του σχολείου τους, τις κινήσεις των αγαπημένων τους "γιγάντων του κατς", κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως στις μέρες μας αυτή η "όρεξη για ξύλο" θα μετατρέπονταν σε ...συνήθεια που έγινε λατρεία (κλεμμένο το σλόγκαν το ξέρουμε!) !

Προ ημερών βρεθήκαμε σε κατάμεστο club στον Κεραμεικό όπου οι Έλληνες φίλοι του pro-wrestling παρακολούθησαν τη Wrestlemania 32. Η Wrestlemania είναι το ετήσιο event του WWE και στην Ελλάδα συγκεντρώνει στο σημείο που γίνεται η προβολή του event, οπαδούς απ΄όλη την Ελλάδα !

Ο καθένας ζητοκραύγαζε για τον αγαπημένο του superstar ! Tον Triple-H, τον Rock, τον John Cena, τον Dean Ambrose, τον Brock Lesnar, τις Divas του WWE, τους πρωταγωνιστές των tag teams και πολλούς ακόμα αστέρες ή λιγότερο γνωστά ονόματα. Όμως οι Έλληνες τελικά αποδεικνύεται πως λατρεύουν την Wrestlemania τόσο όσο και στη Samoa όπου εκπροσωπείται στο WWE με αστέρες όπως οι USOS και ο Roman Reigns !

O Roman Reigns ήταν και ο τελικός πρωταγωνιστής της 32ης Wrestlemania που πραγματοποιήθηκε στο Dallas του Texas καθώς κέρδισε τη ζώνη του Heavyweight Champion νικώντας τον υπερόπτη Triple-H και εξολοθρεύοντας παράλληλα και την σύζυγό του Sterphanie McMahon, κόρη του "θρυλικού" ιδιοκτήτη του World Wrestling Entertainment, Vince.

"O ντελικανής απ΄τη λεβεντογέννα Σαμόα", όπως χάριν αστεϊσμού, έλεγαν οι λίγοι οπαδοί του Roman Reigns μέσα στο club πήρε το χειροκρότημα όχι μόνο απο εκείνους αλλά και από Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στην AT&T Arena του Dallas. Γενικά, όλο και κάποια Ελληνική σημαία εμφανίζεται σε κάποιο από τα  WWE events !

Tελικά η Ελλάδα και η Σαμόα έχουν κάτι κοινό. Μια μανία ...τη Wrestlemania 32 !

  

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές