ZMAK Champions 2016. Απόλλωνας: Η αξία του ηττημένου δίνει αξία στον νικητή !


Εδώ και αρκετές μέρες μέσα από το proagelos.gr σας είχαμε προετοιμάσει για το δεύτερο μεγάλο event pro-wrestling που έγινε στις 10 Απρίλη, το ZMAK Champions 2016, με αναρτήσεις, οπτικό αλλά και ηχητικό υλικό από τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε πριν τους αγώνες που διεξήχθησαν.

Στη συνέντευξη τύπου μάλιστα, είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά όλους τους πρωταγωνιστές του ZMAK, αλλά μιλήσαμε εκ βαθέων με έναν από τους διεκδικητές της ζώνης του πρωταθλητή, τον 28χρονο Απόλλωνα.

Ο Απόλλωνας, το πιο αθλητικό κορμί του Ελληνικού pro-wrestling, μπορεί να έχασε τελικά τον τίτλο του πρωταθλητή από τον εντεταλμένο από το Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής πρακτοράκο, Αμπτουλάχ τον Χασάπη αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα η αξία του ηττημένου δίνει αξία στον νικητή !

Η συνάντησή μας με τον Απόλλωνα στη συνέντευξη τύπου, μας αποκάλυψε το προφίλ ενός αθλητή με πολύ συγκροτημένο χαρακτήρα. Στη κουβέντα μας, ο ίδιος μας είπε πως οι προπονήσεις είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής του. Ένας τρόπος ζωής και εκτόνωσης ενέργειας.

Ημέρες πριν το polemination match του ΖΜΑΚ, ο Απόλλωνας δήλωσε πως η προετοιμασία που έχει κάνει επιβάλει την παρουσία του στο ζευγάρι των τελικών διεκδικητών της ζώνης του πρωταθλητή και έμελλε η δήλωσή του αυτή να επαληθευτεί καθώς βρέθηκε στο ring να κοντράρεται με τον Χασάπη.

Ο Απόλλωνας είναι ένα γνήσιο παιδί από την λαϊκή γειτονιά της Νίκαιας. Ακομπλεξάριστος λόγω αυτής του της προέλευσης μας είπε πως αξίζει να είναι στον τελικό με τον φίλο και συναθλητή "Κουρέα" αλλά είθε ο καλύτερος να κερδίσει. Σε αντίθεση με την προηγούμενη δήλωσή του, αυτή του η εκτίμηση ήταν μοιραία καθώς ο "Κουρέας" στάθηκε εμπόδιο στο να κερδίσει τη ζώνη του πρωταθλητή ο Απόλλωνας. Λέτε, αυτή η κίνηση του "Κουρέα" να είναι η αρχή του τέλος μιας μακράς φιλίας ;

Η διορατικότητα του Απόλλωνα αποδεικνύεται και από ένα ακόμα σημείο στη μεταξύ μας κουβέντα. Τον ρωτήσαμε ποιό είναι "το πακέτο" που τον κάνει τόσο αξιαγάπητο στο ευρύ κοινό και ιδιαίτερα στις γυναικείες παρουσίες που παρακολουθούν τα events του ΖΜΑΚ.

Το "πακέτο" του Απόλλωνα ως αθλητή λοιπόν περιλαμβάνει, το αθλητικό του κορμί, την φωτογένεια και τη συνολική εμφάνισή του, το πάθος του για το pro-wrestling και φυσικά το γεγονός πως δεν είναι άνθρωπος με "τουπέ" και attitude όπως οι υπόλοιποι συναθλητές του στο promotion !

O Απόλλωνας, για όλους όσους βρέθηκαν στο ZMAK championship, ήταν ηθικά ο μεγάλος νικητής τι κι αν ο Πέτρος Πολυχρονίδης έδειχνε τον Χασάπη ως πρωταθλητή. Απέσπασε το χειροκρότημα όλων και μέχρι το επόμενο event θα προετοιμάζεται το ίδιο εντατικά για να καταπλήξει τους ΖΜΑΚ fans !

Μέχρι το event του καλοκαιριού "ΖΜΑΚ ...my beach", το proagelos.gr θα αποτελεί τον χορηγό επικοινωνίας του πιο γνήσιου αθλητή του Ελληνικού pro-wrestling, ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !!!


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές