"Τρύπιο βασίλειο" ο ΣΚΑΪ !







Το proagelos.gr είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα γυρίσματα του τηλεοπτικού "'Οτι να΄ναι" και να γνωρίσει από κοντά τους συντελεστές της εκπομπής Μάνο Βουλαρίνο, Πέτρο Νικολάου, Πάνο Σάκκα και Θανάση Πασσά.

Παρόλα αυτά, ενώ από μέρες είχε κανονιστεί να υπάρχει το όνομά μας στη λίστα των επισκεπτών, μας ζητήθηκε τηλεφωνικά να έχουμε μαζί μας την ταυτότητά μας ώστε να περάσουμε τον έλεγχο στην είσοδο του σταθμού.

...έναν έλεγχο ωστόσο, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ! Και τα πράγματα είναι απλά, χτυπήσαμε το κουδούνι της πύλης, είπαμε το όνομά μας, είπαμε τον σκοπό της επίσκεψής μας και πάνω που περιμέναμε από τα άτομα της εταιρίας security που έχει αναλάβει τη φύλαξη του κτιρίου, να μας ζητήσουν ταυτότητα για το τυπικό, απλά επιβεβαίωσαν την παρουσία μας από την guest list που είχαν στα χέρια τους. ΦΑΟΥΛ #1 !

Οι securitάδες ήταν τόσο "σχετικοί" με το τι γίνεται στον χώρο εργασίας τους μάλιστα, που όταν τους ρωτήσαμε αν ήρθαμε πρώτοι ή αν υπάρχουν κι άλλοι που ήρθαν πριν από εμάς για την εκπομπή, μας απάντησαν πως ήρθε μια κοπέλα, πράγμα που δεν ίσχυε. ΦΑΟΥΛ #2

Κατά την είσοδό μας, είχαμε στην κατοχή μας ένα γεμάτο σακίδιο στο οποίο θα μπορούσαμε άνετα να είχαμε βάλει πολύ φυσιολογικά κροτίδες, χειροβομβίδα ή ακόμα και πιστόλι! Περάσαμε την περιστρεφόμενη πόρτα της εισόδου με την τσάντα στα χέρια και καθίσαμε σε ένα μικρό χώρο αναμονής. ΦΑΟΥΛ #3 . Όπως καταλαβαίνετε, το ότι δώσαμε στο άρθρο τον τίτλο "τρύπιο βασίλειο ο ΣΚΑΪ" είναι απόλυτα δικαιολογημένος !

...για καλή τους τύχη η τσάντα μας περιείχε ρούχα, ενα φορτιστή, μια φωτογραφική μηχανή, ένα tablet άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Μέχρι τη στιγμή που μπήκαμε στο κτίριο του ΣΚΑΪ, το μόνο θετικό στοιχείο είναι πως στην είσοδο υπήρχε full air condition σε αντίθεση με τον χώρο αναμονής στον οποίο μάλιστα συναντήσαμε τη δημοσιογράφο κα. Μάνδρου να περιμένει τη σειρά της για να βγεί στο δελτίο των 9. 

Αφού τσακώσαμε δυο μπουκαλια νερό, δυο red bull και ένα χυμό πορτοκάλι βρέθηκαμε στο studio που θα γινόταν το γύρισμα και στο τέλος αποχωρήσαμε ανενόχλητοι !

Γενικές παρατήρησεις : Αν ήμασταν στη θέση του κου. Αλαφούζου θα είχαμε απολύσει τον υπεύθυνο ασφαλείας του κτιρίου γιατί μάλλον τις βραδυνές ώρες τα μέτρα ασφαλείας είναι μάλλον ιδιαίτερα "λάσκα".

Επίσης, θα είχαμε αλλάξει εταιρία security και θα είχαμε φροντίσει να βάλουμε δίπλα από τη περιστρεφόμενη πόρτα και ένα scanner αντικειμένων. Το κτίριο του ΣΚΑΪ είναι ιδιαίτερα μεγάλο για να είναι ...χυμαδιό !

Γενικό συμπέρασμα : Αν μπορεί άνετα ένας εισαγγελέας να μπαίνει σε ένα κτίριο τηλεοπτικού σταθμού και να ψάχνει μεσανυχτιάτικα τον Θωμαϊδη στις τουαλέτες του σταθμού, φανταστείτε πόσο εύκολο είναι για έναν απλό επισκέπτη στον χώρο να προκαλέσει πανικό (αρκεί να το θέλει !) .


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές