Facebook: Όλος ο κόσμος στριμάρει, εσύ; Ακόμα;



Κατά περιόδους, το facebook δίνει στη δημοσιότητα νέες λειτουργίες για το κοινό του. Μια από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες είναι η υπηρεσία live streaming, η δυνατότητα δηλαδή στο να κάνει ζωντανή μετάδοση ο καθένας που έχει μια σελίδα στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο.

Αυτή η λειτουργία ωστόσο, φαίνεται πως στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη μιας και σε ημερήσια βάση δεν είναι πολλές οι ζωντανές μεταδόσεις που πραγματοποιούνται.

Πως να κάνεις κι εσύ live streaming;

Αν έχεις συσκευές iOS και android μπορείς να συνδεθείς στη σελίδα που έχεις δημιουργήσει στο facebook και στο πεδίο που γράφεις τις αναρτήσεις σου θα δείς να υπάρχει η ένδειξη "ζωντανή μετάδοση". Θα πατήσεις εκεί και θα σου ζητηθεί να ορίσεις τον τίτλο της ζωντανής σου μετάδοσης. Στη συνέχεια είσαι έτοιμος να βγείς στον αέρα. 3-2-1 και πλέον σε βλέπει όλος ο πλανήτης ! Απλό;

Πως θα δείς ζωντανές μεταδόσεις απ΄όλο τον κόσμο;

Ακόμα πιο απλό. Δείτε τις φωτό παρακάτω...

Από τη κεντρική σελίδα που βλέπετε, στο αριστερό sidebar υπάρχει η ενδειξη live βίντεο. Αν πατήσετε πάνω εκεί, αμέσως θα εμφανιστεί ο παγκόσμιος χάρτης με μπλέ στίγματα να υποδεικνύουν σε οποία σημεία του πλανήτη γίνεται εκείνη τη στιγμή κάποιο live streaming.

Για του λόγου το αληθές...


Λοιπόν τι περιμένετε, μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε κι εσείς τη δική σας μετάδοση στο facebook;


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές