ΖΜΑΚ Royal: Event teaser ...για Oscar σκηνοθεσίας!



Από τη στιγμή που το pro wrestling στην Ελλάδα πήρε και πάλι σάρκα και οστά κάτω από το promotion που λέγεται ΖΜΑK, έχουμε ήδη δει να διεξάγονται αρκετά events. 

Events που συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου όχι μόνο επειδή αυτοί αγαπούν το κατς - το ξύλο ... πείτε το όπως θέλετε τέλοσπάντων αυτό που συμβαίνει, αλλά επειδή τα σποτάκια που προβλήθηκαν στο διαδίκτυο κέντρισαν το ενδιαφέρον των ZMAK fans. 

Στις 8 Οκτώβρη σειρά παίρνει το ZMAK Royal και ήδη η οργανωτική ομάδα του promotion έδωσε στη δημοσιότητα το trailer που συνοδεύει το event μέχρι την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί. Αυτό που δεν ξέρουν όσοι δεν έχουν προλάβει να δουν το trailer είναι πως θα έπρεπε να πάρει υποψηφιότητα για Oscar σκηνοθεσίας!

The storyline:
Μια ανύμπορη γιαγιά καλεί το ασανσέρ στο οποίο πέφτει ξύλο από τους performers του ΖΜΑΚ... γιατί δεν χωράνε όλοι και όταν η πόρτα ανοίγει παθαίνει σοκ από το θέαμα που αντικρύζει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και παραδεχθείτε το ... το βλέμμα της γιαγιάς είναι όλα τα λεφτά! 


Άρτιο σκηνοθετικά λοιπόν το teaser και ίσως το κορυφαίο event teaser για το 2016 ! Το proagelos.gr θα δώσει φυσικά το δικό του βραβείο σκηνοθεσίας στον εμπνευστή του trailer αλλά παράλληλα θα βραβεύσει τον Κώστα Παππού (Κουρέα) με τον βραβείο Πρώτου Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο 0:24 του σποτ, και φυσικά ....

Το βραβείο Πρώτου Γυναικείου Ρόλου πηγαίνει στη super γιαγιά !

Στις 8 Οκτώβρη το proagelos.gr θα είναι στα αθλητικά παρασκήνια του ZMAK ROYAL ...και θα τα δει όλα !


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές