Επτάψυχος Μίκης Θεοδωράκης. Εκτός κινδύνου μετά από καρδιακό επεισόδιο!


Είχαμε να μάθουμε νέα του αμέσως μετά από την επίθεση που δέχτηκε με μπογιές και συνθήματα έξω από το σπίτι του λίγο μετά από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας στο Σύνταγμα ...και ξαφνικά μαθαίνουμε πως ο Μίκης Θεοδωράκης υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσκοκομείου.

Γενικά δεν είναι ότι καλύτερο να ακούς πως ένας άνθρωπος που αποτελεί - κακά τα ψέματα - Εθνικό κεφάλαιο, σαν τον μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, βρίσκεται στο νοσοκομείο και παλεύει για την ζωή του.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος βάλθηκε να ανατρέψει τα δεδομένα και σύμφωνα με πληροφορίες συνεργατών του βρίσκεται εκτός κινδύνου σε δωμάτιο Αθηναϊκού νοσοκομείου..

Ο Μίκης Θεοδωράκης αισθάνθηκε πόνο στο στήθος και μεγάλη ταχυκαρδία σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το στενό περιβάλλον του. Ευτυχώς οι θεράποντες γιατροί εκτιμούν ότι ο μεγάλος κίνδυνος πέρασε. Παρόλα αυτά διατηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υγείας του μεγάλου δημιουργού, λόγω της ηλικίας του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές