Το "στριπτιζ" της Στέλλας Μιζεράκη και η "κουτσή Μαρίκα" fashionista...


Μετά το Power of Love, κι όταν τα φώτα της δημοσιότητας αρχίζουν να σβήνουν, η Στέλλα Μιζεράκη έπρεπε να βρει ένα τρόπο να στρέψει για ακόμα μια φορά τα βλέμματα πάνω της.

Τα social media είναι ένας εύκολος τρόπος να κινήσει κανείς το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του κι έτσι και η Στέλλα Μιζεράκη μέσω instagram ανέβασε story με ένα ανολοκλήρωτο στριπτίζ για τα μάτια μας μόνο ...#not !

Όπως γράφει ακι η ίδια της αρέσει να κάνει στριπτίζ και μας παρακινεί να περιμένουμε για να το δούμε γράφοντας : stella.mizeraki Μου αρέσει να κάνω στριπτίζ....(wait for it)

Αυτό που ίσως διέφυγε από την προσοχή όσων είδαν το story ήταν πως η Στέλλα θα έβγαζε ρούχα που έχει σχεδιάσει η ίδια καθώς στη συνέχεια γράφει : Με ρουχα από @stellamizerakicollection 💁‍♀️


... τώρα πια η κάθε κόπελα που μπορεί να έχει κάνει ένα πέρασμα από την τηλεόραση, το ρίχνει στο σχεδιασμό ρούχων πλασσάροντας με κάθε ευφάνταστο τρόπο τη δική της collection. 

Έγινε και η "κουτσή Μαρίκα" fashionista σε αυτή τη χώρα... τι να πει κανείς ;!;!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές