The BOOTH, όπως λέμε "Αννίτα Κοίτα" x4 !


Τα μεσημέρια του καλοκαιριού θέλουν ηρεμία, καλό φαγητό στο τραπέζι και ένα καλά ρυθμισμένο air condition.

Παρόλα αυτά ξεκίνησε η εκπομπή  "The BOOTH" στο Open, μια εκπομπή που δεν θα χρησιμοποιήσουμε το γνωστό κλισέ πως "αποτελεί όαση δροσιάς" στο καλοκαιρινό τηλεοπτικό τοπίο.

Άποψη του  proagelos.gr είναι πως η εκπομπή αυτή άν και έχει ένα καλό concept, καθώς οι τέσσερις παρουσιάστριες θυμίζουν κοπέλες που δουλέυουν σε call center, είναι ένα διαφορετικό "Αννίτα Κοίτα".

Την εκπομπή παρουσιάζουν κατά σειρά εμφάνισης από αριστερά στη φωτό, η Κρυσταλλία Ρήγα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μουτίδου και η Σοφία Κουρτίδου. Τέσσερις γυναίκες οι οποίες πιάνουν κουβέντα περί ανέμων και υδάτων μες το μεσημέρι, με το τηλεοπτικό κοινό το οποίο καλείται να τηλεφωνήσει και να συζητήσει ότι θέλει. Κοινώς, ότι να'ναι μεσημεριάτικα.

Το concept της μεσημεριανής "τηλεπαρέας" το σώζει η Σοφία Μουτίδου ως πιο λαλίστατη σε σύγκριση με τις υπόλοιπες τρεις του πάνελ της εκπομπής. Παρόλα αυτά, επιμένουμε πως το Open θα έπρεπε να αναδιαμορφώσει το πρόγραμμα του με τέτοιο τρόπο, ώστε ίσως με κάποια Ελληνική ταινία για παράδειγμα, να γέμιζε λίγο πιο ευχάριστα τον τηλεοπτικό χρόνο.

Είπαμε, ο κόσμος τα μεσημέρια θέλει μετά την τηλεοπτική του ενημέρωσή, να χωνέψει το φαγητό του αραχτός με ένα ήρεμο πρόγραμμα και όχι με χαζογελάκια και ανούσιες συζητήσεις...

Φυσικά, εμείς κρίνουμε από όσα είδαμε στην πρώτη εκπομπή και να νούμερα τηλεθέασης θα δώσουν το τελικό συμπέρασμα...


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές