Πρεμιέρα του ΣΚΑΪ HYBRID με τις "8 Λέξεις"


Μετά την έναρξη των υβριδικών προγραμμάτων από την ΕΡΤ και το Open Beyond, και ο ΣΚΑΪ μπαίνει στο παιχνίδι της HbbTV. Το κόκκινο κουμπί του τηλεκοντρόλ από τις 8/8 "θα πιάνει φωτιά" εισάγοντας τον τηλεθεατή σε μια ελεύθερη, δωρεάν και διαδραστική πλατφόρμα τηλεοπτικής εμπειρίας.

Όσοι έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο ΣΚΑΪ HYBRID, για δυο βδομάδες θα βλέπουν πρώτοι και αποκλειστικά τις πέντε καθηλωτικές τηλεταινίες της σειράς "8 Λέξεις", με τις κορυφαίες στιγμές του πρώτου κύκλου πριν μεταδοθούν στην τηλεόραση καθώς και backstage υλικό από τα νέα επεισόδια. 


Συνδέστε λοιπόν την SMART TV σας στο διαδίκτυο και απολαύστε επίσης όλο το πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Στην κυριολεξία! Με το ξεκίνημα του "Μεγάλου Αδελφού" 23 ώρες live streaming παρακολούθηση θα είναι στη διάθεσή σας μέσα από την υβριδικής πλατφόρμα του καναλιού του Φαλήρου.

Για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την νεα πλατφόρμα του ΣΚΑΪ, μπορείτε να κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και να διαβάσετε το σχετικό άρθρο του DigitalTVInfo.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές