Έπιασε φωτιά η αποθήκη, κινδυνεύει η Λόλα !

Λίγες ώρες πριν το 2014 μας εγκαταλείψει και το μπάχαλο που επικρατεί σχετικά με τον ακριβή αριθμό των νεκρών και των αγνοουμένων του ναυλωμένου απλό την ΑΝΕΚ,"Norman Atlantic" , συνεχίζεται !

Οι πρώτες δηλώσεις των Ελλήνων που επέστρεψαν στην Πατρίδα επιβεβαιώνουν την ανοργανωσιά που επικρατεί ενώ ακόμα και το γεγονός πως Έλληνας ανώτερος αξιωματικός μετέβη στην Ιταλία για να βοηθήσει στις προσπάθειες των Ιταλικών αρχών να βγάλουν μια άκρη, μάλλον δεν είχε και μεγάλη σημασία.

Τα κανάλια συνεχίζουν να κάνουν έκτακτα δελτία και πριν λίγο ανέφεραν την ύπαρξη τρίτου Έλληνα νεκρού ...

Εκεί που ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, τα πράγματα δεν έχουν καθόλου σειρά και τίποτα δεν πάει καλά. Είδαν και έπαθαν οι επιβάτες του καραβιού να διασωθούν από τις πυρακτωμένες λαμαρίνες μεσοπέλαγα και ακόμα ... 0 αποτέλεσμα !

Έπιασε φωτιά η αποθήκη, κινδυνεύει η Λόλα ... έλεγε η γνωστή διαφήμιση. Τουλάχιστον εκεί έκανε δουλειά ο Carnation και οι Λόλα σώθηκε. Στην περίπτωση του "Norman Atlantic" ζωές χαθήκανε και οι Ιταλοί ... στην κοσμάρα τους !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές