Δεκέμβριος 2014 : Μήνας έντονης κινητικότητας για τη "Γέφυρα Ζωής Α.με.Α. Δυτικού Τομέα"


Οι δραστηριότητες της Γέφυρας Ζωής Α.με.Α. Δυτικού Τομέα, εντατικοποιήθηκαν ιδιαίτερα μέσα στον μήνα Δεκέμβριο καθώς πέρα από το ότι είναι ο τελευταίος μήνας του 2014 είναι και ο τελευταίος μήνας στέγασης του πολυχώρου μας στο κτίριο της Πελασγίας 133.


Το ζήτημα της μετεγκατάστασης του πολυχώρου μας σε ένα πιο λειτουργικό μέρος που παράλληλα θα πληρεί και τις κατάλληλες προδιαγραφές Κ.Δ.ΑΠ. Α.με.Α., απασχόλησε ιδιαίτερα τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Περιστερίου και Χαϊδαρίου, ωστόσο έγινε ευρύτερα γνωστό και μέσα από τις συνεντεύξεις που δόθηκαν στο "Εκρηκτικό Δελτίο" με παρουσιαστή των κο. Αντώνη Μυλωνάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Α.Ρ.Τ. , και στη ραδιοφωνική συχνότητα των δημοσιογράφων της ελεύθερης πλέον ΕΡΤ (ή αν προτιμάτε ΕΡΤopen).

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσία των μελών του Δ.Σ. της Γέφυρας Ζωής μαζί με εθελοντές και γονείς παιδιών στο Δημοτικό Συμβούλιο του Περιστερίου τάραξε τα ύδατα καθώς καταφέραμε να περάσουμε το θέμα που μας απασχολεί ως υπερεπείγον προς συζήτηση από εκτός προ ημερησίας διατάξεως, που είχε αρχικά οριστεί.

Στην εν λόγω σύσκεψη ορίστηκε το πρώτο Δ.Σ. του 2015 να είναι αυτό που θα αποφασίσει για την λύση που πρέπει να δοθεί ενώ στο αντίστοιχο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαϊδαρίου το θέμα της μετεγκατάστασης μας βρήκε πρόθυμους τους πάντες ώστε να υπάρχει εξεύρεση λύσης.


Όσον αφορά την παρουσία της Γέφυρας Ζωής στα μέσα ενημέρωσης, ο Πρόεδρος κ. Διονύσης Γουράνιος απήυθυνε έκκληση προς την κοινωνική ευαισθησία όλων ώστε η νέα χρονιά να μην βρει κλειστό τον πολυχώρο μας και η τηλεοπτική έκκληση στο Α.Ρ.Τ. ήταν η απαρχή να ανταποκριθούν οι δήμαρχοι Χαϊδαρίου και Περιστερίου και να γίνουν τα Δημοτικά Συμβούλια που προαναφέραμε.


Λίγες ώρες πριν το 2014 γίνει παρελθόν, οι κύριοι Δ. Γουράνιος και Σ. Τσιαμτσιακίρης βρέθηκαν στο ραδιοφωνικό studio της ΕΡΤopen και γνωστοποίησαν το πρόβλημα που όλους μας προβληματίζει έντονα.
Στη φωτό η κα. Βιβή Τσαβαλιά με τον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της
Γέφυρας Ζωής κο. Δ. Γουράνιο και την κα. Ρούλα Τζέμη

Στην ραδιοφωνική μας παρουσία η υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής κα. Τσαβαλιά, με παρέμβασή της ανέφερε πως ήδη έχει κάνει την εισήγησή της προς την Περιφερειάρχη κα. Ρένα Δούρου δίνοντας μας μια χαραμάδα φωτός και ελπίδας με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως αισθητή έκαναν την παρουσία τους μέσα από τα "ερτζιανά" οι εθελοντές και οι γονείς των παιδιών της Γέφυρας Ζωής.

Ακούστε απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤopen με ένα κλικ ΕΔΩ !


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές