Εθνική πόλο νέων: ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!




Ο Έλληνας και το υγρό στοιχείο είναι ένα και το αυτό. Η Πολυνησία της Ευρώπης λένε η Ελλάδα ...Ναυτικός λαός σου λέει η Ελλάδα, πρώτη σημαία και στόλος στην εμπορική ναυτιλία ...Πρώτη όμως και στο πόλο η Ελλάδα. Στο κατ' εξοχήν ομαδικό υδάτινο σπορ !

Από το 2001 είχε να δει η χώρα μας τέτοια επιτυχία στο πόλο και να που τα παιδιά του Τεο Λοράντου έφεραν τη πρωτιά και ανέβασαν τη χώρα μας στην κορυφή του κόσμου για το άθλημα στους νέους με συνολικό σκορ 12-10, αφού κατάφεραν να κερδίσουν την φιναλίστ Κροατία στα πέναλτυ με 5-3!

Το αγώνα που μετέδωσε το πρώτο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης είδαμε όλοι μας με αγωνία καθώς 2 δευτερόλεπτα πριν λήξει ο αγώνας η Κροατία έβαλε το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο οι Έλληνες υδατοσφαιριστές έδειξαν ψυχραιμία και επαγγελματισμό και ...καθάρισαν το ματσάκι  ώστε να σηκώσουν τη κούπα παρουσία αρκετών μάλιστα Ελλήνων στις κερκίδες του Βελιγραδίου !

Η Ελληνική αποστολή αναμένεται να επιστρέψει γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας! Για ακόμη μια φορά μας κάνατε περήφανους!

Δείτε μαζί μας (αν αντέχετε) τη μετάδοση του αγώνα και τα τελευταία λεπτά της ψυχοφρόρας διαδικασίας των πέναλτυ:



Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές