Θεός Φυλάξει! Εμφυτεύματα στήθους Χριστουγεννιατικο δωράκι σε 7χρονο κορίτσι!


Ένα παράξενο Χριστουγεννιάτικο δωράκι δέχτηκε από τη μητέρα της η 7χρονη Juliet Manson από το Glendale της Καλιφόρνια. Τι ήταν αυτό; Ένα ταξίδι στη Κίνα ώστε να γίνει εγχείρηση για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων στα στήθη της !

"Το κακό" στην όλη υπόθεση είναι πως το ίδιο το κορίτσάκι παρακαλούσε τα δυο τελευταία χρόνια τους γονείς της ώστε να γίνει αυτή η αισθητική επέμβαση.

Η μάνα της, Dana Manson έκανε βέβαια προσπάθειες να μεταπείσει την 7χρονη οτι τα στήθη της θα μεγαλώσεουν φυσιολογικά συν τω χρόνω αλλά μόνο με την ιδέα των εμφυτευμάτων στο σώμα της, η μικρή είχε εκστασιαστεί !

Η απόκτηση στήθους, έστω και με τεχνητό τρόπο είχε καταντήσει εμονή για την μικρή η οποία συνέχεια μιλούσε καθημερινά στους δικούς της για το θέμα. Η μητέρα της έφτασε μέχρι και στο σημείο να ζητήσει ψυχιατρική συνδρομή για την κόρη της ώστε να της διώξει τον ενθουσιασμό. Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε...

Μετά από πλήθος συνεδρειών με τον ψυχίατρο κο. Eduardo Ramirez διαπιστώθηκε πως η μικρή Juliet έπασχε απο κατάθληψη και έλλειψη αυτοεκτίμησης σε σημείο που η αισθητική επέμβαση θα ήταν λυτρωτική για τον ψυχισμό της.

Για ένα τέτοιο εγχείρημα σε μια τόσο νεαρή κοπέλα, καμία κλινική σε Η.Π.Α. και Μεξικό δεν αναλάμβανε την ευθύνη με αποτέλεσμα οι γονείς της να αποτανθούν σε κλινική στην πόλη Hangzhou της Κίνας.

Η απόφαση πάρθηκε ! Το ταξίδι στην Ασία θα γίνει για την επέμβαση σαν πρόσχημα για δωράκι Χριστουγέννων στην μικρή Juliet. Η επέμβαση κράτησε μόλις δυο ώρες και όλα πήγαν κατ΄ευχήν!

Τώρα πόσο κατ΄ευχήν και πόσο φυσιολογικό είναι για ένα ανήλικο κορίτσι να έχει νούμερο σουτιέν 30C cup (εσείς οι αναγνώστριες καταλαβαίνεται τα μεγέθη καλύτερα από εμάς τους αντρε που αν δεν δούμε και δεν πιάσουμε δεν αντιλαμβανόμαστε...!), είναι ένα θέμα...

Η Juliet βέβαια χαίρεται ιδιαίτερα. Άλλοι ...θα "χαίρονταν με την κατάντια της". Τα βλέμματα του κόσμου ωστόσο έχουν πέσει πάνω στο 7χρονο κορίτσι καθώς ποστάρισε ένα σωρό φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα στο λογαριασμό της στο Instagram, λίγο μετά την εγχείρηση κιόλας , προκαλόντας φυσικά διάφορες αντιδράσεις.

Ο κόσμος επικρίνει τους γονείς για την αποφασή τους αλλά αυτοί ..."αγρόν αγόραζαν" λέγοντας μάλιστα πως έκαναν το καλύτερο για τη κόρη τους.

Τί να πεί κανείς; Τα συμπεράσματα δικά σας !

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές