Διαβάστε στη νεα "Ραδιοτηλεόραση" που κυκλοφορεί...


Από το γραφείο τύπου της ΕΡΤ ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του νέου τεύχους της ιστορικής "Ραδιοτηλεόρασης". Διαβάστε παρακάτω πότε κυκλοφορεί και τι περιλαμβάνει το νέο τεύχος στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στις κορυφαίες ξένες και ελληνικές ταινίες που φέρνουν τη μαγεία του κινηματογράφου στην ΕΡΤ, και με πλούσια θεματολογία, κυκλοφορεί το 36ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης», την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Η 7η Τέχνη κατέχει, όπως πάντα, ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, και στο νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις ξένες ταινίες, τις ταινίες-ντοκιμαντέρ, τις ζώνες του παλαιού και νέου ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και για τις ταινίες μικρού μήκους και τα ειδικά αφιερώματα που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές από τις συχνότητες της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ2, τη χρονιά που έρχεται.

Ακόμη, διαβάστε για τα δελτία Ειδήσεων της ΕΡΤ3, τα οποία με γρήγορο ρυθμό, απευθείας συνδέσεις από τη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια και με ειδήσεις από την κεντρική πολιτική σκηνή στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, παρέχουν αντικειμενική, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό τριήμερο, το Σάββατο 22, την Κυριακή 23 και τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, θα απολαύσουν οι φίλαθλοι τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, σε απευθείας μετάδοση, τους αγώνες της Super League από την ΕΡΤ1, την EΡΤ HD και διαδικτυακά από το ert.gr

Επίσης, στη «Ραδιοτηλεόραση» θα βρείτε όλο το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ και τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας.

Να υπενθυμίσουμε σε όλους εσάς τους αναγνώστες του proagelos.gr τα σημεία που μπορείτε να βρείτς δωρεάν τη νέα έκδοση της «Ραδιοτηλεόρασης» :

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος
  • Στη Θεσσαλονίκη: Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, ΚΕΠ Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Για όλους εσάς που είστε φίλοι της τεχνολογίας, η «Ραδιοτηλεόραση» ανεβαίνει κάθε Παρασκευή σε ψηφιακή έκδοση στο ert.gr για να τη διαβάσετε σαν να την έχετε τυπωμένη στο χαρτί !


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές