Εκλογές , yes , yes , yes !!!

Να ΄μαι και πάλι εδώ με τα δικά μου σχόλια ! Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ πως η κατάσταση έχει βγεί εκτός ελέγχου, μας έχουν πάρει παραμάζομα τροϊκανοί, τραπεζικοί, καρεκλοκράτορες και λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις" και πάνε όλα κατά διαόλου !

Αν και πολλές φορές έχω χαρακτηρίσει τον Χίο ως "κωλόπαιδο της Ελληνικής δημοσιογραφίας" - κι έχω τους λόγους μου για αυτό, κάτι τύποι σαν κι αυτόν και το "Μακελειό" του, αναπτερώνουν το ηθικό του πολίτη καθώς αναφέρονται στην εκπομπή του πράγματα που τα "megaλα" κανάλια θάβουν.

Βαρεθήκαμε να ακούμε από τα Μ.Μ.Ε. όλους αυτούς του δήθεν που πουλάνε πνεύμα εθνοσωτήρα και κάποια στιγμή πρέπει να σπάσει η ξύλινη γλώσσα και να ακουστεί και μια κουβέντα έξω από τα δόντια όσο πικρή κι αν είναι κι όσο κι αν πονάει !

Δεν με ενδιαφέρει τι καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Ας μπουν και 50 κόμματα στη Βουλή να γίνει το μπάχαλο της χιλιετίας. Δεν μπορώ να διανοηθώ ωστόσο πως υπάρχουν ακόμα βολεψάκηδες που θα ξαναψηφίσουν ΠΑ.ΣΟ.Κ. , Πολιτική Άνοιξη - sorry, Ν.Δ. εννοούσα, ή την Παπαρήγα - την καλή !

Λέω yes στις εκλογές και έτσι και γίνουν θα πάω και θα βγάλω το άχτι μου στην κάλπη ψηφίζοντας όμως με μοναδικό γνώμονα την επιβίωσή μου σε ένα αβέβαιο μέλλον. Φυσικά, το να ψηφίσεις από τους τυφλούς τον μονόφθαλμο για πρωθυπουργό δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί αλλά πείτε μου ... ξαναζωντανεύουν οι νεκροί ;;;

Που΄σαι Παπαδόπουλεεεε !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές