Ένας "Μακελάρης" στημένος ... στα 4 !!!


Από την στιγμή που κόπηκε η εκπομπή του Χίου από το Kontra, o ίδιος βγήκε αμέσως διαδικτυακά σε studio με "blue box" στην πρώτη εκπομπή του και σε πιο φυσικό τηλεοπτικό περιβάλλον στην δεύτερη, για να ικανοποιήσει τους φανατικούς "μακελάρηδες της τηλεθέασης" που τον ακολουθούν όταν εμφανίζεται στο γυαλί.

Έτσι, η "dream team" του Χίου, θρονιάστηκε και βγάλανε 2 εκπομπές μιάμισης ώρας περίπου σε ένα ιδιωτικό τηλεοπτικό στούντιο το οποίο για να κάνει την παραγωγή του "Μακελειού", θέλει κάποιο σεβαστό και διόλου ευκαταφρόνητο, ποσό ανά ώρα γυρίσματος.

Το ερώτημα που γεννάται φυσικά είναι το εξής: Ενώ ο Χίος βγαίνει λοιπόν διαδικτυακά και λέει πως "εγώ έπερνα ένα χιλιάρικο από το κόντρα" ( βάλε ίσως κι άλλο ένα χιλιάρικο από την εφημερίδα Δημοκρατία), πως του περίσσεψαν φράγκα να πληρώσει για την παραγωγή δυο μέχρι στιγμής τηλεοπτικών γυρισμάτων; Μήπως Χίος, Παπακυριακόπουλος, Χήτος, Δαραβίγκας και Σαράκης τα ΄βαλαν ρεφενέ από την τσέπη τους ; Δεν νομίζω ...

Και σαν να μην έφτανε μόνο το γεγονός πως με τον α-β τρόπο βγήκε τέλος πάντων η εκπομπή στο internet, η παραγωγή ούτε ένα σωστό μοντάζ δεν ξέρει να κάνει ! Να χαίρεσαι τους συνεργάτες σου Χίο. Όλα τα λεφτά ήταν το 1:13:32 της εκπομπής. Γέλασε όλος ο κόσμος με τον "μακελάρη ... στα 4" !!! Ήταν η πιο "tragic" στιγμή της εκπομπής !!!

Αμ, το άλλο πάλι ... Πώς γίνεται σε μια βιντεοσκοπημένη εκπομπή να βγάζεις δήθεν και καλά "ζωντανά" τηλέφωνα τηλεθεατών ; Όλα στημένα τελικά. Στημένα στα ...4 , σαν τον συνεργάτη σου, Χιο !!! Και πάλι συγχαρητήρια.

Από το " Τ " πάντως, επαναπροβάλλεται η δεύτερη διαδικτυακή εκπομπή , να γελάσει και λίγο ο κόσμος  ...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές