Τι μας λες ρε Γιώργο ...

Τον Γιώργο Καραμέρο τον γνώρισα εντελώς τυχαία όταν ήταν στο μπροστινό κάθισμα του ΟΑΚΑ στον αγώνα της ΑΕΚ με την Μίλαν πριν λίγα χρόνια.

Όσο τον έβλεπα στην τηλεόραση και από τις λίγες κουβέντες που ανταλλάξαμε μου φαινόταν για άνθρωπος με συγκροτημένη σκέψη, διάβασα ωστόσο το κείμενό του στο blog.gr σχετικά με την δημοσιοποίηση των ονομάτων των "δύστυχων γυναικών" (όπως αποκάλεσε τις οροθετικές πόρνες) και η δική μου αντίδραση στα όσα αναφέρει βρίσκεται στις παρακάτω γραμμές ...

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραμέρος αναφέρει (και ενδιαμέσα σχολιάζω εντός παρενθέσεως) :
" Είμαι συγκλονισμένος από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των ονομάτων των ημιθανών οροθετικών ιερόδουλων γυναικών (σε βρίσκω λιγάκι υπερβολικό με το "συγκλονισμένος" Γιώργο). Κορίτσια με κατατρυπημένα χέρια από την ηρωίνη, πρόσωπα σκελετοί και σημαδεμένα, από τις πληγές του AIDS, σώματα (Κορίτσια που ήρθαν στην Ελλάδα εδώ και χρόνια για να γίνουν γκαρσόνες και οικιακές βοηθοί ώστε να στείλουν 5 φράγκα στις φτωχές οικογένειές τους στο εξωτερικό και βρέθηκαν στα δίχτυα του trafficking και των ναρκωτικών επειδή ήταν χαζές και άβουλες). Η κίνηση αυτή αποτελεί όνειδος στην ιστορία της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά κυρίως στην ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας (προφανώς ο κύριος Καραμέρος θα προτιμούσε να μην μάθει ποτέ ο κόσμος που πήγε με τις γυναίκες αυτές ότι έχει δεχτεί τον ιό του aids για χάρη των προσωπικών δεδομένων). Και θέτω τα εξής ερωτήματα (εκνευρισμένος):

Ποιός υπάνθρωπος αγόραζε τα κατεστραμμένα κορμιά και ψυχές αυτών των δύστυχων γυναικών; (υπάνθρωποι υπάρχουν πολλοί γιατί δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων, αλλά τα κατεστραμμένα κορμιά κατεστράφησαν από την ώρα που πάτησαν το πόδι τους στην χώρα από αυτούς που τις έφεραν εδώ και όχι από τον κάθε "ψυχανώμαλο μουνάκια")
Ποιός υπάνθρωπος ζητούσε συνουσία χωρίς προφυλακτικό με όλες αυτές τις ασθενείς; (...θα μπορούσατε να ήσασταν πιθανότατα κι εσείς κύριε Καραμέρο σε νεότερη ηλικία. Ξέχασα όμως πως το κείμενο είναι ηθικοπλαστικό και προφανώς οι πόρνες δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας !)
Αν ήταν αδερφή του εισαγγελέα ή παιδί του κάποια από αυτές τις κοπέλες θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες; (... αν η δικαιοσύνη λειτουργούσε σωστά σε μια χώρα - "μπουρδέλο" τότε μακριά από τους φραγμούς ο κάθε εισαγγελέας θα έπρεπε να λειτουργούσε με επαγγελματισμό και να τα έδινε όλα τα ονόματα στην φόρα. Τί πάει να πεί αν ήταν παιδί του;)
Ντροπή και πάλι ντροπή. Τα βλέμματα αυτών των γυναικών είναι γροθιά στο βρώμικο πρόσωπο της ελληνικής κοινωνίας (Σε αυτό δεν έχεις άδικο ρε Γιώργο αλλά αυτές τις "δυστυχες γυναίκες" είναι μια μερίδα και όχι το αντιπροσωπευτικό δείγμα της διεφθαρμένης Ελληνικής κοινωνίας. Το καθαρό πρόσωπο της Ελληνικής κοινωνίας το βρώμισαν όλοι όσοι τόσα χρόνια είχαν συμφέροντα να ανοίξουν τα σύνορα και να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πορνείο, μη ξεχνιόμαστε !)
Γιώργος Καραμέρος
ΥΓ Η φωτογραφία σαν σχόλιο για όσους δημοσίευσαν τις φωτογραφίες. Μια λέξη μόνο. Εμετός! "

 ... Θέλω να διευκρινίσω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πως με τα σχόλια μου ανάμεσα στο κείμενο δεν προσπαθώ να "την πώ" (όπως λέμε επί το λαϊκότερον) στον Γιώργο τον Καραμέρο τον οποίο σέβομαι σαν άνθρωπο και εκτιμώ ως συνάδελφο δημοσιογράφο. Όμως καμιά φορά οι προσωπικές απόψεις πριν δημοσιοποιηθούν πρέπει να έχουν και μια βάση επιχειρημάτων και όχι απλά να εκφράζουν ένα θυμό και μια απέχθεια ενάντια στο δημοσιογραφικό κουρμπέτι ή την δικαιοσύνη. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας φίλοι αναγνώστες , εγώ τα δικά μου τα έβαλα αναμέσα στο κείμενο. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές