1o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3Χ3 - The basketball paparazzi !!!

Παρακολούθησα από τις πρώτες μέρες διεξαγωγής του το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ 3on3 με live streaming στο διαδίκτυο και σκέφτηκα, τί πιο καλύτερο από μια απογευματινή Σαββατιάτικη βόλτα στο Ζάππειο, έξω από το περιστύλιο του οποίου και διεξάγεται αυτό το πρώτο tournament.

Κόσμος πολύς, γονείς με παιδιά και αθλητές από κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη. Άνδρες και γυναίκες.

 Γυναίκες !!! Πολλές γυναίκες !!! Είναι αλλιώς να βλέπεις γυναικείο μπάσκετ. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ το λατρεύω και έχω και αδυναμία και σε μία συγκεκριμένη αθλήτρια, τη Λολίτα Λύμουρα. Γλυκιά φάτσα, μπασκετικό μαγκάκι ... γούστα είναι αυτά !



Ναι μεν, πήγα να δώ την Εθνική μας γενικότερα, αλλά λίγο οθφαλμόλουτρο δεν έβλαψε ποτέ ! Και μιας και ο λόγος περι οφθαλμόλουτρου, τελικά το μάτι μου βγήκε στη θέα μιας άλλης αθλήτριας από την ένδοξη και ξακουστή mama Ukraina.

Καθόμουν στις κερκίδες, και ξαφνικά σκάει μύτη σύσσωμη η Εθνική Ουκρανίας των γυναικών μπροστά μου. Ωραία, έχουμε θέμα εδώ, σκέφτηκα ...


Ganna Zaryts'ka με τον αριθμό 9, αλλά για να δώ καλύτερα ...

... ooops, η κυρία έχει fuck tag tatoo και φορά και στρινγκάκι Calvin Klein !!!

Ε, ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΜΑ !!!

Είχα ακούσει πολλά για τις Ουκρανίδες, τώρα που τα ΄δα κιόλας ...
... βγήκε το ένστικτο του paparazzi από μέσα μου !



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές