Πνευματικό αξιέδοξο ...

Έχει περάσει ένας ολόκληρος μήνας από το τελευταίο μου post και πιστέψτε με, το ότι άργησα να δημοσιεύσω κάτι δεν έγινε σκόπιμα.

Πολλές φορές έχω εκμυστηρευτεί πως υπάρχουν πολλά που τριγυρνάνε στο μυαλό μου και με κρατάνε πίσω από το να πράξω το οτιδήποτε. Αυτό τον μήνα, πέρα από το να μπορέσω να ζήσω σαν άνθρωπος σε μια περιοχή με ανθρώπους που δημιουργούν προβλήματα, είχα και τα προβλήματα που δημιουργούνται και μέσα στο επαγγελματικό μου περιβάλλον.

Είναι καιρό τώρα που με θεωρούν στην εργασία μου αντιπαραγωγικό και το μήνυμα το έχω πάρει. Είμαι όμως άνθρωπος που βλέπω μπροστά και ίσως καμιά φορά προβλέπω και τις εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. Όμως πιστεύω και σε αυτό που ένας μεγαλύτερος μου είχε πει κάποτε... "η καμήλα κοιτά την καμπούρα της άλλης και όχι την δική της !" , δηλαδή είναι σαν να μου είπε πως κάποιοι θα σε σχολιάσουν για να σου επιρήψουν την όποια ευθύνη χωρίς να κοιτούν τα χάλια τους !

Δεν βαριέσαι αδελφέ, έχω μάθει εδώ και λίγα χρόνια να ζω συγκαταβατικά, άσε τους άλλους να σκούζουν. Αν είναι εγώ να γίνω χάλια και να μην μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια καλύτερα να ζω και να συναναστρέφομαι τους άλλους με την λογική του "ο γιατρός έχει πει να λέω στους άλλους πάντα ναι ..." .

Βάζω το μυαλό μου σε πολλές σκέψεις για το κάθε τι και έχω φτάσει σε ένα πνευματικό αδιέξοδο, αλλά δεν τα παρατάω. Αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω. Οι καλοί δεν χάνονται ποτέ !

"... έχω την δική μου λογική, λίγο αυτοκαταστροφική,
μα τα καταφέρνω τελικά και δεν παίρνω ηρεμιστικά,
έχω μάθει μέσα μου το πως, να το πολεμάω μοναχός,
το σύμπαν ..."
(Μην πλησιάζεις, Notis Sfakianakis) 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα ! 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές