Ποιά ERT ξέρουν οι ξένοι ;

Μπορεί η EBU να αναγνωρίζει την ΕΡΤ ή ERT αν προτιμάτε (κατά το Greeklish acronym Elliniki Radiofonia Tileorasi) . Ωστόσο ένα ακόμα δυνατό Ελληνικό brand name πάει στράφι με την δημιουργία της μεταβατικής ΔΤ της οποίας οι πρώτοι συντελεστές ήδη ανακοινώθηκαν.

Αυτό που δεν υπολόγισε σοβαρά όμως ο Σίμος ο Μπυροκοιλιάς και ο Αντώνης ο Γίλος είναι πως στην γειτονική Τουρκία το logo ERT υπάρχει και μάλιστα επίσης ανήκει σε ραδιοτηλεοπτικό όμιλο της πόλης Konya , τον Eregli Radyo Televizyonu .

Με την πλήρη διάλυση της ΕΡΤ λοιπόν, οι παγκόσμιοι τηλεθεατές αργά ή γρήγορα θα ξεχάσουν την ERT World και στην δορυφορική τους σάρωση θα εντοπίσουν την " ERT Τουρκίας " !!!

Ξεπουλάμε κύριοι γιατί έφτασε η ανάπτυξη !!!

Τον Ελληνικό Χρυσό στην ElDorado Gold

Tα αέρια στου Αζέρους της Socar

Τον Πειραιά στους Κινέζους και τις Μαρίνες στους Τούρκους

... και αφήνουμε να σβήσει ένα δυνατό όνομα σαν αυτό της ΕΡΤ (ERT) για να το οικιοποιηθούν άφοβα κι αυτό οι Τούρκοι και να διαφημίζουν haivan askeri όταν εντοπίσαμε το screenshot σε διαδικτυακό live streaming.

Σα δε ντρέπεστε ρε !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές