Το #dwts έγινε προβλέψιμο πλέον !

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο τέταρτος κύκλος του Dancing  with the Stars, πίστεψα στον Ησαία Ματιάμπα και ήθελα να βγεί και νικητής.
Όσο περνούσαν τα επισόδεια ωστόσο, η πρόβλεψή μου για την νίκη του επιβεβαιωνόταν όλο και περισσότερο καθώς το #dwts άρχισε να γίνετε και το ίδιο σαν show προβλέψιμο αλλά για άλλο λόγο.

Τα ΄βαλα κάτω λοιπόν και σκέφτηκα ...

  • #dwts1 : Παρουσιάστρια η Μακρυπούλια και στο green room η Ελένη Καρποντίνη ...
  • #dwts2 : Παρουσιάστρια και πάλι η Ζέτα Μακρυπούλια με την Μαίρη Συνατσάκη στο green room ...
  • #dwts3 : Τρίτη χρονιά η Μακρυπούλια παρουσιάστρια - ο Αργύρης Αγγέλου (νικητής του #dwts2) στο green room - η Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη σε κάποιο απ΄τα επισόδεια του τρίτου κύκλου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου κερδίζει το #dwts3 ...
  • #dwts4 : Η καλεσμένη του τρίτου κύκλου, Δούκισσα Νομικού διαδέχεται την Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση του show - το green room girl του #dwts2 Μαίρη Συνατσάκη, αυτή τη φορά διαγωνίζεται και η νικήτρια του #dwts3 , Ντορέττα Παπαδημητρίου διαδέχεται τον Αργύρη Αγγέλου στο green room.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ;;; Στο #dwts5 ,η Δούκισσα Νομικού θα συνεχίσει την παρουσίαση του show, ο Ησαϊας Ματιάμπα θα γίνει green room boy ως νικητής του τέταρτου κύκλου (ο Αγγέλου διαδέχθηκε γυναίκα στο #3 , άρα αφού στο #4 ήταν γυναίκα στο green room τώρα έπρεπε να μπει και πάλι άντρας ... άρα προβλεπέ η νίκη Ματιάμπα !!!


... Τηλεορασομανείς, δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και εσείς λοιποί αναγνώστες , με αυτή την στατιστική που βγήκε απ΄του κασίδι το κεφάλι ... πάρτε τώρα τροφή για σκέψη !!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές