Πλησιάζουμε ... στη θέση μας !



Το proagelos.gr παραμένει πάντοτε (ως γνωστόν) ένθερμος υποστηρικτής της κιντρινόμαυρης Θεάς του Ελληνικού ποδοσφαίρου !

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του pamesports.gr , σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2014-2015 :

Με κεντρικό σύνθημα "πλησιάζουμε... στη θέση μας, πιάστε κι εσείς τη δική σας" οι ιθύνοντες της ΑΕΚ παρουσίασαν την Τετάρτη τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2014-2015, η οποία θα βρει την "Ένωση" στη Football League, ένα σκαλοπάτι πριν από την επιστροφή στη φυσική της θέση.
Οι "κιτρινόμαυροι" καλούν τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια για ακόμα μια χρονιά ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το 80% των εισπράξεων από τα διαρκείας θα διατεθεί για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι τιμές κυμαίνονται από 150 ευρώ για τις θύρες 1 και 35 μέχρι 4.000 ευρώ για την κατηγορία Members.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
"Πλησιάζουμε στη θέση μας!
Η ΑΕΚ παρουσίασε σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2014-15, η οποία θα φέρει την ομάδα μας ξανά στη θέση που της αξίζει.
Ακολουθώντας μια οικονομική πολιτική απόλυτα προσαρμοσμένη στις σημερινές κοινωνικές συνθήκες και προορίζοντας το 80% των προσδοκωμένων εσόδων για την κατασκευή του νέου γηπέδου, η ΑΕΚ ανταποκρίνεται στις ανάγκες του παρόντος με το βλέμμα στο μέλλον.
Η σχέση επικοινωνίας με τους φιλάθλους της ομάδας μας διέπεται από ειλικρίνεια και σεβασμό προς αυτούς. Ξεκινήσαμε πέρσι από το σημείο μηδέν και φέτος βρισκόμαστε στη μέση της διαδρομής, όπου το τέλος της σεζόν αυτής θα μας βρει εκεί όπου ανήκουμε.
Ενας ακόμη δύσκολος χρόνος -πιο κοντά- στα καλύτερα που έρχονται.
Φέτος επικεντρωνόμαστε στην οικογένεια. Η ΑΕΚ, μια μεγάλη διαφορετική οικογένεια, που αγκαλιάζει το παιδί. Το αύριο του συλλόγου μας. Το μέλλον μας!
Πλησιάζουμε στη θέση μας γιατί... είναι στη φύση μας να πετάμε ψηλά.
Στόχος μας είναι:
Γεμάτο γήπεδο
Στήριξη στην οικογένεια και στο παιδί
Στήριξη στους νέους και στους φοιτητές
Στήριξη στους μαθητές
Στήριξη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Μια από τις πρωτοποριακές κινήσεις της ΑΕΚ είναι το παιδικό εισιτήριο διαρκείας. Κάθε παιδί μέχρι 12 ετών έχει δωρεάν είσοδο στο γήπεδο. Κάθε παιδί μπορεί να προμηθευτεί ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας (Kid) από τα γραφεία της ΑΕΚ, προσκομίζοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά.
Και βέβαια, θα λειτουργήσει και φέτος η μαθητική κερκίδα στη θύρα 31 του ΟΑΚΑ.
Επίσης, κάθε γονιός-κηδεμόνας μπορεί να εξασφαλίσει ΕΦΗΒΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας με έκπτωση 50% για κάθε έφηβο από 13 έως 17 ετών
Ολοι οι νέοι και οι φοιτητές από 18 έως 24 ετών δικαιούνται 30% έκπτωση στα εισιτήρια διαρκείας.
Η ΑΕΚ, όμως, είναι κοντά και στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες με:
Προνομιακή τιμή στη θύρα 13 για ΑΜΕΑ
Δωρεάν θέση πάρκινγκ
Ειδική τιμή για τους ΑΜΕΑ-αμαξίδια
Ειδική τιμή για τους συνοδούς
Θα υπάρξουν επίσης προνομιακές τιμές για τους φιλάθλους μας άνω των 65 ετών.
Ολα τα παραπάνω θα έχουν και το... δώρο τους. Κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας θα έχει πολλά προνόμια από την ΑΕΚ αλλά και από τους χορηγούς της ομάδας μας.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά την Παρασκευή 4 Ιουλίου
Ανανέωση εισιτηρίων θα γίνετα από την Παρασκευή 4 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 21 Ιουλίου.
Διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για όλους, από την Παρασκευή 26 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 22 Αυγούστου.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Τμήμα εισιτηρίων διαρκείας, αίθουσα Γ. Κασσιμάτης - Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-18.00 και Σάββατο 10.00-14.00
Μέσω διαδικτύου www.aekfc.gr
Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 801-100-2121 (από σταθερό με χρέωση αστικής μονάδας) 2106855830 (από κινητό) φαξ 2106855830.
Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-17.00 και Σάββατο 10.00-14.00
Ηλεκτρονική διεύθυνση tickets@aekfc.gr
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Με μετρητά στο τμήμα εισιτηρίων
Με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Diners μέσω όλων των σημείων εξυπηρέτησης
Κατάθεση στον λογαριασμό της ΑΕΚ στην Τράπεζα Πειραιώς. Η πώληση με αυτόν τον τρόπο πρέπει να γίνεται μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 801-100-2121 (από σταθερό) και 210-6855830 (από κινητό). Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει να κρατάει πάντα το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο"
أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές