Ο Καραγκιόζης και το θαύμα των Χριστουγέννων !

Το proagelos.gr είχε την χαρά να παραβρεθεί αυτές τις γιορτινές ημέρες στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και να παρακολουθήσει την παράσταση με τίτλο: "Ο Καραγκιόζης και το θαύμα των Χριστουγέννων".

Μια παράσταση που απευθυνόταν όχι μόνο στους μικρούς μας φίλους αλλά και σε οποιονδήποτε ενήλικα ήθελε για λίγο να νιώσει και πάλι παιδί.

Το "θαύμα των Χριστουγέννων" είχε πρωταγωνιστές τον Καραγκιόζη και τους φίλους του μέσα από τις φιγούρες του θιάσου σκιών του Ηλία Καρελλά, τον τσιφούτη Εμπενίζερ Σκρούτζ , τα Ημισκούμπρια (!!!) και μια όμορφη κομπανία αποτελούμενη από την Κατερίνα Τσιρίδου και τον Σωτήρη Παπατραγιάννη (στο τραγούδι και τον μπαγλαμά), τον Δημήτρη Κρανίδα (στο τραγούδι και το μπουζούκι), τον Νίκο Πρωτόπαπα στην κιθάρα και τέλος, τον Αλέκο Βαρανάκη στο ακορντεόν.

Η ταλαιπωρία που υποβάλει ο αρχιτσιγκούναρος Σκρούτζ τον Καραγκιόζη αλλάζει μέσα σε μια νύχτα όταν "τα φαντάσματα του παρελθόντος" βρίσκουν τον Σκρούτζ στην καμπίνα του καραβιού του και τον μεταμορφώνουν σε καλοκάγαθο άνθρωπο. Έτσι, ο φίλος μας ο Καραγκιόζης θα καταφέρει επιτέλους να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένειά του παρέα με τους ήχους της κομπανίας και των Ημίζ !

Ήταν μια sold out παράσταση που άξιζε ο κόπος να παρακολουθήσει κανείς ...







ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές