Κυρία Νικολοπούλου διορθώστε το site σας !

Η γνωστή δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, μετά από μακροχρόνια ανάπαυλα στον χώρο της τηλεόρασης, πλέον παρουσιάζει το Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra Channel.

Παρόλα αυτά ωστόσο, πέρα από το προσωπικό της site - enikolopoulou.gr, διατηρεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και το διαδικτυακό της μαγκαζίνο στην ιστοσελίδα eirinika.gr.

To portal, είναι ανασχεδιασμένο σε πολύ σύγχρονα πρότυπα και το template είναι αρκετά εύχρηστο. Πηγαίνοντας από ενότητα σε ενότητα βρεθήκαμε και στο πεδίο "about" όπου η δημοσιογράφος καλωσορίζει τους διαδικτυακούς της επισκέπτες.

Δεν ξέρουμε βέβαια αν η διαδικτυακή "ανακαίνιση" έγινε πριν ξεκινήσει την νέα της τηλεοπτική πορεία στο Extra αλλά η εταιρία που έχει αναλάβει το site υπέπεσε σε φάουλ καθώς στην ενότητα αυτή αναφέρει ακόμα το εξής :

Το proagelos.gr παρακινεί φιλικά τη γνωστή δημοσιογράφο να αλλάξει τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα της καθώς η επαγγελματική πορεία του καθενός αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και σε ένα site πρέπει πάντα να υπάρχει ακρίβεια !





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές