Στην κοσμάρα τους τα κόμματα και το 2015

Σπάσαμε το κεφάλι μας να δούμε τι στο καλό θα μπορούμε να κριτικάρουμε όσον αφορά την εσωτερική επικαιρότητα, με την είσοδο του 2015 ...

Επισήμως έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος κι ενώ ο (κατά Βουλαρίνο) Ανδρέας ο Τσίπρας δεν τα βρήκε με τον κυρ Φώτη τον Κουβέλη για ένα κοινό αριστερό μέτωπο δράσης, έχουμε τον Γιώργο τον Παπανδρέου να ιδρύει πολιτικό κίνημα και στην Νέα Δημοκρατία αφού φάγανε καλά με το μνημόνιο θα κάνουν "το κοπή τη πίτα" στη Συγγρού για να γιορτάσουν τη πρωτοχρονιά !

Οι "καμμένοι Ελληνες" ζητούν debate, οι Χρυσαυγίτες στη μπουζού και ο σακιδιοφόρος δημοσιογράφος στη γωνία περιμένει μήπως κάνει καμιά κίνηση μάρκετινγκ όσο πλησιάζουν οι κάλπες της 25ης Γενάρη.

Κοινώς όλοι οι πολιτικοί στην κοσμάρα τους !

Παρόλα αυτά, το κράτος λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο και ο κόσμος είναι στα κάγκελα γιατί ακούγεται κάτι για δέσμευση καταθέσεων από τους λογαριασμούς του (κατά σαρδαμ Γ.Α.Π.) Έλληνα λαού.

Το proagelos.gr είναι stand by και για ότι συμβαίνει εδώ είμαστε και θα τα λέμε ...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές