Τελεία και πράξη !

Μόνο ευχάριστη μπορεί να χαρακτηριστεί η είδηση της δυναμικής εισόδου της "Τελείας" στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Το κόμμα - φιλοσοφικό κίνημα στην πράξη (όπως το έχει χαρακτηρίσει ο ιδρυτής του  και Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος), έκανε αισθητή την παρουσία του σε πολλές από τις εκλογικές περιφέρειες αποσπώντας την ψήφο από τον ταλαιπωρημένος Έλληνα ψηφοφόρο που κουράστηκε να ψηφίζει τα ίδια πρόσωπα όλα αυτά τα χρόνια και που θέλει να φέρει το καινούριο στη Βουλή μέσα από ένα σύντομο προεκλογικό αγώνα βασισμένο στην "μπέσα" (όπως λέει και στο προεκλογικό του σποτ ο Απόστολος Γκλέτσος) και την ανιδιοτέλεια.

Αν μπείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών θα δείτε τα αποτελέσματα και την θέση της Τελείας σε όλες τις περιφέρειες. Εμείς, (και δεν έχει σημασία το εκλογικό τμήμα ή η περιφέρεια) σας παραθέτουμε μια εικόνα που φανερώνει το ρεύμα ψηφοφόρων της Τελείας οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασαν το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑ.Ο.Σ., το κόμμα Παπανδρέου ακόμα και τη ΔΗΜΑΡ ή το ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


Η Τελεία ήρθε για να μείνει !!!

Ένα μεγάλο μπράβο στον Απόστολο Γκλέτσο και το επιτελείο του από το proagelos.gr





أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές